Április 10.: World Peace Yoga Day

Admin Budapest programajánló, Hírek, Programajánló

Szeretnénk meghívni mindenkit erre az eseményre, amit a világbékének dedikálunk. Egyre rémisztőbbé váló világunkban tombol az erőszak, az egyet nemértés, a rasszizmus. Mohóságunk következményeképpen lassan elpusztítjuk a saját világunkat…

World Peace Yoga Day

A jóga csodálatos folyamata, filozófiája, a személyiséget pozitív irányba alakító hatása egy kiváló megoldás világunk problémáira. Egy esély arra, hogy az emberek tudást kapjanak egy pozitív, kiegyensúlyozott és békés élet alternatívájára. Szeretnénk, hogy mindenki, aki gyakorolja a jógát – legyen szó bármely formájáról, a hatha-jógáról, a kírtan-jógáról vagy bhakti-jógáról), kedveli, esetleg még csak érdeklődik a téma irént, jöjjön el és vegyen részt ezen az eseményen, adva a nevét e nemes ügy értékeinek népszerűsítéséhez.
A PROGRAM természetesen INGYENES!
Kérünk szépen: MINDENKI HOZZON MAGÁVAL SAJÁT JÓGAMATRACOT! Kérlek gyere el, hozd le a barátaid, oszd meg az eseményt!

Tervezett program: A fesztivál programját az eseményben részletesen ismertetjük.
A nagyteremben folyamatosan jógaórák lesznek, ismert jógaoktatók vezetésével 13.00- 18.00 óráig (hatha, ashtanga, vinyasa flow), tradicionális Yoga dance bemutató és este közös KIRTAN JÓGA MEDITÁCIÓ, mantra meditáció csodás zenészek társaságában. Az egyik kis teremben folyamatosan előadások lesznek jógáról, életmódról, asztrológiáról, táplálkozásról, Ájurvédáról.
A másik kisteremben pedig vásárral várjuk a kedves érdeklődőket! Minden, ami jóga, könyvek, eszközök, asztrológiai elemzés, bio termékek elérhetőek lesznek itt.
Nem utolsó sorban pedig vegetáriánus büfé várja a falatozni vágyókat a Govinda étterem szervezésében – csupa ahimszá, erőszakmentes, finom étellel.

prasadam, Govinda

Nagyterem jógaórák:
12.15 – 13-45 vinyasza krama Sugár Bertalan
13-45 -15.15 Medvegy Gergő hatha Jóga
15.15 – 17.15 Ashtanga Kowalsky ( Kowa )

Gyertek el, és hozzatok el magatokkal mindenkit, akinek szeretnétek az életében egy pozitív változást látni!

Időpont: 2016. április 10.12:00–21:00
Hely: Dürer Rendezvényház
Ajtósi Dürer sor 19-21, Budapest, 1146

Szervező: Nitayoga Központ és Jógaterem