Április 23. és 28.: Nyílt napok Főiskolánkon

Admin Hírek, Programajánló

Az idén, kissé rendhagyó módon, az óralátogatási lehetőségeken kívül színes, interaktív programokkal, filmvetítéssel, nyereményjátékkal vár nyílt napjain minden érdeklődőt, leendő hallgatót a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola!

IDŐPONTOK:

  • Levelező tagozaton: 2016. április 23-án szombaton, 9:00-tól 17:45-ig.
  • Nappali tagozaton: 2016. április 28-án csütörtökön, 7:30-tól 14:15 óráig.

Kinek érdemes részt vennie a nyílt napokon? Bárkinek, aki egy jó hangulatú napra vágyik, és aki érdeklődik a Főiskola államilag elismert, diplomát adó képzései iránt!

BHF

Az intézmény Európában egyedüliként, akkreditált diplomát adó Vaisnava jógamester szakot működtet. A képzés itt nem csak testgyakorlatokról szól: a tananyag részét képezi például az ájurvéda, a pszichológia és az anatómia tudománya is – hiszen a jóga nem csupán egy mozgásforma, amely jól felépített testgyakorlatokból, légzéstechnikákból áll. A jóga egy olyan komplex rendszer, amely segít visszajutni önmagunkhoz, megérteni életünk teljes értelmét, felfedezni kapcsolatunkat a transzcendenssel, és alapját képezheti egy tudatosabb, békésebb, érzékenyebb, spirituálisan nyitott életformának.

A Főiskola Vaisnava teológia alap- és mesterszakán több ezer éves tudás birtokába juthatnak a hallgatók, olyan műveket olvasva, melyek erkölcsi, politikai és társadalmi mondanivalója ma is mérvadó.

A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola (www.bhf.hu) szeretettel vár minden érdeklődőt a 2016/2017-es tanévben is kortól, nemtől és világnézeti hovatartozástól függetlenül! A jelentkezés határideje: 2016. május 20.

Felvételi információk:http://bhf.hu/hu/kepzesek

CÍM: 1039 Budapest, Attila utca 8.

Térkép és letölthető órarend itt >>

BHF