Hennafestő verseny és fotókiállítás – tedd próbára magad!

Admin Hírek, Krisna-völgy programajánló, Programajánló

Jó a kézügyességed és kedveled a szép motívumokat? Csak magadnak alkotsz, barátnőidnek vagy már nagyobb közönség előtt is kipróbáltad magad? Előnyben részesíted a bőrbarát hennát a tartós tetoválásokkal szemben? Próbáld ki magad, nevezz be az első magyarországi hennafestő versenyre, vagy készíts páratlan fotókat a legszebb hennamintákról. Ha pedig egyikben sem szeretnél még részt venni, de érdekel a hennás világ és az indiai szépségtitkok, egyszerűen csak gyere el az I. Országos Henna Találkozóra és az Indiai szépségnapunkra! >>

Játék a szünetekkel – alkotói verseny

Nagy izgalommal nézünk mi is a verseny elébe, hiszen ez az első, nyílt helyszínen megszervezett nagyszabású, élő verseny hazánkban. Igyekszünk minden feltételt, körülményt biztosítani nektek, hogy a lehető legszebb, egyedi, a Ti hangulatotokat tükröző minták születhessenek.

Helyszín: Krisna-völgy, Indiai Kulturális Központ és Biofarm
Cím: Somogyvámos, Gauranga tér 1.
Verseny ideje: 2016.05.15. 11:30-13:00 óra között
Eredményhirdetés: 2016. 05. 15. 15:00

Témakör: JÁTÉK A SZÜNETEKKEL
A versenyt nemzetközi zsűri értékeli!

Jelentkezni lehet névvel, telefonszámmal és e-mail címmel a következő helyen: [email protected]
A jelentkezők érkezését 10:00-11:00 között várjuk. Helyszínre érkezve regisztrálnotok kell a főbejáratnál, ahol megkapjátok sorszámaitokat. Bármilyen probléma, kérdés, kérés esetén keressétek a szervező Buzdor Hajnalkát: 20/230-0904

Kérlek benneteket saját, természetes hennából készült pasztátokat hozzátok magatokkal a versenyre. Az országos henna találkozóra jelentkező művészek a szombati, szakmai napon megkapják tőlünk a megfelelő alapanyagokat, és abból keverik ki a pastát. Így nekik a szakmai nap ára tartalmazni fogja a pasta árát is.
Sikeres felkészülést kívánok Nektek a Krisna-völgy és a fesztiválszervező csoport teljes stábja nevében!
Várjuk jelentkezéseteket!

Buzdor Hajnalka
szervező
[email protected]
20/230-0904

Henna

I. Magyarországi Henna Fotó Kiállítás

Fesztiválunkon kreatív és új formában kívánjuk bemutatni a hennával foglalkozó szakemberek munkáit. Nem titkolt célunk, hogy a szakmai közönséget közelebb tudjuk hozni egymáshoz, lehetőséget adva eszmecserének, fejlődésnek. Mindezeken felül, az érdeklődő, nem szakmai közönségnek is szeretnénk sok új, pozitív élményt és információt adni erről a kultúráról, a hazai henna művészet jelenlegi állásáról.

FELHÍVÁS HENNA FESTMÉNYEK, FOTÓK KÉSZÍTÉSÉRE
Szeretnénk szorgalmazni benneteket, hogy erre a napra készüljetek külön művekkel is! Akár megpróbálkozhattok henna festmény készítésével, melynek hazánkban még nincs múltja. Bízom benne, hogy nem csak a fesztivál napja, hanem a felkészülés is izgalmas és hatékony lesz számotokra.

Henna

Ahhoz, hogy ezt megvalósíthassuk, az alábbi kérésünk lenne felétek:

  • a hennához természetes alapanyagokat használjatok (fekete henna nem megengedett)
    kérlek, saját mintákkal készüljetek, mivel a másolt minták szerzői, alkotói jogokat sérthetnek.
  • olyan fotót készítsetek, ami alkalmazkodik kulturális szokásainkhoz is, hiszen a templomunkban lesz kiállítva. A testrészek melyeket javasolunk: kéz, kar, láb (max. térdig)
  • alkotásodat a [email protected] e-mail címre küldd el paraméterek: min. 10 Mpixcel nagyságban, min. 300 dpi felbontásban
  • beküldési határidő: 2016. május 2.
  • A műveket érdemes vízjelezni, de mindenképpen szeretnénk kérni, hogy írd meg, milyen nevet tüntethetünk fel a képed mellett.

A hennázás művészetét szeretnénk tovább népszerűsíteni az év folyamán. Ezért a fotókiállítást szeretnénk költöztetni Magyarország több városába, ahol befogadják. A kiállítás során adományokat arra gyűjtünk, hogy az utaztatást és az egyéb költségeket tudjuk fedezni, ezzel a kezdeményezésünkkel tudjuk e kultúrát a nagy nyilvánosság előtt képviselni, élővé tenni az emberek számára.
Azzal, hogy fotódat elküldöd, Te is hozzájárulsz ahhoz, hogy széles körben ismert, elismert, élő művészetként éljen a köztudatban a hennázás, és mindig aktív, tevékeny úton járhasson a magyarországi hennások közössége.

Jó felkészülést munkádhoz!

Buzdor Hajnalka, szervező
[email protected], 20/230-0904