I. Magyarországi Henna Fesztivál – Indiai szépségnap Krisna-völgyben

Admin Életmód, Hírek, Krisna-völgy, Krisna-völgy programajánló, Programajánló

Idén először már Henna Fesztivállal és indiai szépségnappal is várjuk kedves vendégeinket Krisna-völgyben! A rendezvényre szeretettel várjuk a szakembereket, művészeket és érdeklődőket egyaránt. Végre egy fesztivál a henna szerelmeseinek!

Az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a henna kultúrájába, információkhoz juthatnak történelmével, alkalmazásával, használatával kapcsolatban és megismerheti egészségügyi alkalmazását is. Láthatnak különféle stílusokat, megtekinthetik a henna-fotó kiállítást, előadásokat hallgathatnak a henna művészetéről, az indiai szépség- és egészség tudományáról, és nem utolsó sorban készíttethetnek maguknak egyedi hennamintát is, amely tartós, de bőrbarát és nem örök testékszer. Indiai szépségfesztiválunk keretén belül felpróbálhatják a hagyományos indiai viseletet, gyönyörű gopí-pöttyökkel díszíthetik magukat, az eredményről pedig fotót kapnak tőlünk ajándékba!

Henna

Henna kiállítás és alkotói verseny: A hennában jártas érdeklődők elküldhetik legszebb alkotásaik fotóját, melyekből egy válogatást kiállítunk templomunkban és a fesztivál ideje alatt megtekinthető lesz látogatóink számára. Továbbá előadásokon vehetnek részt, vásárolhatnak alapanyagokból, vagy akár nevezhetnek a helyszíni hennaminta-készítő versenyre is.

Érdekel a versenykiírás >>

Hennafestők I. Országos Találkozója és hennafestő verseny >>

Időpont: 2016. május 15. 10:00-18:00
Helyszín: Krisna-völgy, Somogyvámos
Belépőjegy árak: felnőtt: 1.490 Ft diák, nyugdíjas: 990Ft

További programok: hennaverseny, kezdő henna workshop: minták rajzolása gyakorlati lehetőség szakmai vezetéssel, kirakodóvásár, henna alapanyagok, termékek, kence vásár,
közben: a templomépület felfedezése idegenvezetéssel, indiai viseletek kipróbálása, arcfestés, tradicionális indiai kajal-smink készítés, hagyományos hajviseletek, indiai finomságok éttermünkben.

További információ: www.krisnavolgy.hu
Esemény >> Információk: 20/230-0904

(Leadkép: Pinterest: Mehendi)