Kedvező csillagzat – asztrológiai előrejelzés május havára

Admin Hírek

Az újhold előtti feszült, pörgős, égető napok után egy rendkívül erős, sikeres hétvégének nézünk elébe. Kedvező ez a dátum esküvőkre, családi eseményekre, de mindenféle üzleti lehetőség beindítására, tárgyalásra is. A legtökéletesebb a 9-i reggeli órák lesznek, amikor is szinte bármit sikeresen intézhetünk el, hiszen még a Jupiter is direkt irányba vált. Érdemes jól megválasztani e napok tevékenységét, hogy mivel múlatjuk időnket. Ezeken a napokon a reggeli meditációk, vallásos tevékenységek és tudattágító önismereti elfoglaltságok is sokszoros erővel bírnak. De kedvező lehet ez gyermekeink ügyeivel kapcsolatos ügyintézésre is. Tőzsdével, pénzügyekkel foglalkozók most tárgyalásokra, új irányok kijelölésére szentelhetik ezt az időt.

csillagok
A Mars és a Szaturnusz ezekben a hetekben különösen szorosan állnak az égen és együtt hátráló mozgást végeznek, így a szokásosnál idegesebbek, feszültebbek és agresszívebbek lehetünk. A Skorpió jelében a legfontosabb tanítás, amit meg kell tanulnunk tőle, az elengedés, ragaszkodásaink levetkőzése, aminek mennie kell, az nyugodtan menjen. Megérteni, hogy a testi nehézségeink, az anyagi világban tapasztalható szenvedések és akadályok nem érinthetik meg a lelkünket és nem örökek, hanem elmúlnak egyszer.

Ez az időszak még mindig nagyon kedvező a spirituális önismeretre, egzotikus utazásokra és mindenféle lelki célú tevékenységre.
A kiemelt testtáj továbbra is a derék, a csípőlapát, a nemi ivarmirigyek és a húgyhólyag, végbél része, így ebben a zónában sajnos mindenféle kellemetlen, kisebb-nagyobb bajokra, balesetekre lehet számítani.