Március 19.: 60+ Föld órája indiai mantraest a Lélek Palotájában

Admin Budapest programajánló, Hírek, Programajánló

Idén is szeretettel várunk a Föld egyik legzöldebb rendezvényére, amely valóban hasznos bolygónknak. A Föld órája alkalmából a Lélek Palotájába mécses-fényes indiai zenés mantraestre invitálunk. Energia megtakarítás, tudatos fogyasztás, lelassulás, befelé fordulás. Villanyokat leoltani – Tarts velünk!

Föld órája

Tradicionális indiai zenei estre invitálunk a Lélek Palotájába március 19-én, szombaton estére 18-21 óráig. Az akcióval szeretnénk felhívni a figyelmet a Föld órája kezdeményezés fontosságára, amelynek keretében a világon 162 országban, milliók gondolják úgy, hogy egy-két órára igazán le lehet mondani az elektromos világításról és olyan kikapcsolódást keresni, mint például egy gyertyafényes közösségi program. Nem csak az együttlét ereje, a spirituális elfoglaltság jelentős ebben az estében, hanem az is, hogy olyan programot választunk, amivel óvjuk környezetünket. Igen, néha ilyen egyszerűen is kikapcsolódhatunk!

A Föld órája keretében minden fővárosi és környékbeli lakost nagy örömmel invitálunk, hogy töltsük együtt az időt egy hangulatos indiai zenei est keretében. A program során a templom épülete misztikus hangulatúvá válik, hiszen a fő oltár kivételével itt sem tervezünk világítást. Professzionális indiai zenészekkel, és a böjti napnak megfelelően, gabonamentes indiai csemegével várunk minden kedves érdeklődőt!

Időpont: Március 19. 18:00-21:00
Helyszín: 1039 Bp. Lehel u. 15-17.

A program INGYENES!

Kapcsolódj akciónkhoz facebookon >>