Mi az ájurvédikus testtípusod? Tesztelj velünk!

Admin Életmód, Hírek

Milyen dósa van túlsúlyban benned? Milyen étrend, életstílus javasolható Neked? Tesztünkből megtudhatod! Tesztünket Ájurvéda szakértőnk, Károlyi Bánki Viktória állított össze.

doshak

Az Ájurvéda, India több ezer éves tudománya a különböző alkatú és személyiségű embereknek más és más életvitelt és táplálkozási módot javasol az egészség eléréséhez. Az Élet Tudománya egyszerre prevenciós és gyógyító módszer, amely nem csak az étkezésre és mozgásra figyel, de számol a mentális beállítottsággal, a gondolatok testre való kihatásával és teljes életvitelünkkel. Ugyanakkor azt javasolja, hogy ismerjük meg saját gondolati sémáinkat és a részben ebből is fakadó testtípusunkat, vagyis a dósa jellegünket. Ha ezt megtaláltuk, akkor már konkrét életvezetési tanácsokat tud nyújtani számunkra, hogy egészségesek és fittek legyünk.

Az alábbi teszt egy viszonylag gyors felmérési módja annak, hogy meghatározd testtípusodat, vagyis hogy milyen dósákkal, a testet uraló alaperőkkel rendelkezel, megismerd alapvető gondolati jellemzőidet és a számodra javasolt életvitelt, így növelheted testi-lelki kisugárzásod.

Jó egészséget kívánunk!

Kattints a tesztért! >>