Nemzetközi vezetői konferencia Indiában

Admin Hírek

Ha valaki vett már részt ISKCON Vezetői Sangán, azaz ILS konferencián, az tudja, hogy mennyire lelkesítő. 2014-ben több mint 1000 vezető gyűlt össze az ISKCON templomaiból.

ILS

Idén, az ISKCON bejegyzésének 50. évfordulója alkalmából Mayapurban rendezett ILS konferencián számos új, gyakorlati tudást nyújtó kurzuson, képzésen és szemináriumon lehetett részt venni, melyek által a résztvevők növelhetik a hatékonyságot, az eredményességet és a minőséget hétköznapi tevékenységeikben. Összesen közel 100 szemináriumra került sor számtalanféle témában, legyen az akár oktatás, stratégiai tervezés, fenntarthatóság fejlesztés, kommunikáció, vezetőképzés, vagy social media.

A társaságnak köszönhetően a résztvevők megoszthatták egymással tapasztalataikat, sikereiket, nehézségeiket olyanokkal, akik az övékhez hasonló területen tevékenykednek. A beszélgetések új ötletekre, új megoldásokra, új barátságok keletkezésére nyújtottak kiváló lehetőséget.

A konferencia ideje alatt az egyes résztvevő országok képviselői standokon tehették elérhetővé szóróanyagaikat, kiadványaikat, jellemző termékeiket, reklámanyagaikat.

20160226_141909