Nőtt 1%-os támogatóink köre – köszönjük a növekvő bizalmat!

Admin Hírek

Idén már közel 40.000 fő ajánlotta fel nekünk az egyházaknak adható adó 1%-át, társadalmi támogatottságunk ezzel újabb, több mint 15%-os növekedést mutat! Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves Támogatónknak a növekvő bizalmat, és szívből reméljük, hogy maradéktalanul meg tudunk felelni e közösen lefektetett elveknek és céloknak.
Az elmúlt évtizedekben közösségünk igyekezett mindent megtenni azért, hogy társadalmunk legégetőbb problémáira a védikus bölcsesség szerint hatékony válaszokat adjon, legyen szó társadalmi egyenlőtlenségekről, szegénységről, értékválságról, a kilátástalanság érzésének terjedéséről vagy éppen Földünk környezeti válságairól. Az elmúlt években azt láthattuk, hogy egyre többen érzik a lelki látásmód kialakításának szükségességét és támogatják az ősi, letisztult, alapvető emberi értékek szerinti életet.
A 2016. évben újabb növekedést tapasztalhattunk a felajánlók számát tekintve, egyre többen döntenek úgy, hogy maguk is részt vállalnak velünk egy jobb, boldogabb világ építésében.
Ugyanakkor nem szabad elfelejtenünk, hogy bármilyen társadalomformáló tevékenységhez idő kell, ezért a következő években is szeretnénk folytatni ezt a megkezdett munkát, szíves felajánlásaikkal, támogatásukkal.