November 26.: Főzőtanfolyam az indiai konyha kedvelőinek (Debrecen)

Admin Hírek, Oktatás, Programajánló, Receptek

A múlt hónapban nagy sikerrel lezajlott főzőtanfolyamunk novemberben ismét megrendezésre kerül! November 26-án, szombaton, 10 és 15 óra között várunk rá minden olyan érdeklődőt, aki szeretné megtanulni az ízletes, ugyanakkor egészséges alapanyagokból készülő, változatos vegetáriánus ételek elkészítésének fortélyait!

Megtanulhatjátok, hogyan készül a csicseriborsóliszt-bundában sült zöldség, a pakora, a különleges egytálételek zöldségekből, indiai néven szabdzsik, és hozzá az édes-csípős mártás, a csatni. Készítünk gabonalepényeket burgonyával (töltött parata), sült sós csemegét (pakora), továbbá egy különleges tejes édességet, a halava-t is.

Főzőtanfolyam Debrecen

A helyszín: a Debreceni Govinda Étterem (Magyari u.2.).

Főzőtanfolyamunkat a Krisna-Völgyi szerzetes, Devi Deva das tartja, és egy teljes indiai menüsort fogunk elkészíteni, az alábbi összetevőkkel:

  • kétféle zöldséges egytálétel (szabdzsi): az egyik sárgarépából, krumpliból és cukkiniből, a másik zöldbab, házisajt és paradicsom felhasználásával
  • egy specialitás: sült sajt paradicsom szószban
  • gabonalepények burgonyával (töltött parata)
  • extra sült sós csemege (tűzdelt pakora)
  • édes-csípős mártás (csatni) almából
  • datolyás és tejes édesség (datolyahalava)

Részvételi díj: 8500 Ft.

Regisztrálni – a tanfolyam díjának befizetésével – a helyszínen, a Debreceni Govindában tudtok.
Érdeklődni lehet a 06-30-45-69-076-os telefonszámon. További információkért látogassatok el a [email protected] oldalra.