Szeszélyes április – mit ígérnek a csillagok?

Admin Életmód, Hírek

A csütörtöki újhold labilis és feszült energiákkal indul. A Mars és Szaturnusz kapcsolódó hatása áprilisban rendkívül erős lesz, hiszen a két kártékony bolygó elkezd egymás felé közeledni. Nagyon kell figyelni ebben az időszakban a derék, a gerinc, a női és férfi ivarszervek egészségére, különösen a várandós édesanyák egészségére és az alhasi gyulladásos betegségekre.

Nagyon jó, ha ezt az időszakot spirituális útkereséssel tudjuk tölteni, meditáció, mantrameditáció, harcművészetek és jóga gyakorlása lehet megfelelő kivezetése a Skorpió erőteljes energiáinak. A magányt, ami szintén a Skorpió jellegzetes energiája a tavasz és a napsütés, sőt akár a társasági alkalmak ellenére is érezhetjük. Öröm a sok ürömben, hogy nagyon erős csillagállás előtt állunk, a Nap, a Vénusz, a Jupiter, és a Mars is emelt helyzetben lesznek egy rövid ideig, a Hold ehhez az égi attrakcióhoz árpilis 14-én és 15-én tud csatlakozni.

Radhavallabha das

Radhavallabha das

Ezek viszonylag kedvező időpontok kedvezőtlen élethelyzetek, rossz üzleti vállalkozások lezárására, új dolgok megkezdésére, de pl. erőteljes, egészséges gyermekek születését is elősegíthetik a házaspárok a gyermekvállalás tervezésével ebben az időszakban.

Április 16-án és 17-én azután retrogád, vagyis hátráló irányt vesz a Mars is és a Hold ismét belép a Ráhu Jupiter erős együttállásába. Ebben az időszakban a világ vezetői körüli bonyodalmak és súlyos kritikák, vészes, vitás helyzetek, meglepő pénzügyi manőverek tapasztalhatók és világunk háborúban álló részein sajnos súlyos támadások, konfliktusok pattanhatnak ki. Ezekben a napokban a legjobb visszavonulni, szent helyekre látogatni, meditációt végezni és tartózkodni a tömegtől, a média hatásaitól és a stresszes, feszült helyzetektől.