A repceméz 7 legjelentősebb jótékony hatása

Admin Életmód, Hírek

Tudtad, hogy repceméz a világ egyik legegészségesebb édesítőszere? Krisna-völgyben bio minőségben állítják elő és palackozzák ezt az ősi mézfajtát.

1.) Mivel a repceméz a legkevésbé savas mézfajta (enyhén lúgos kémhatású), fogyasztása érzékeny gyomrúaknak is kifejezetten ajánlott, és gyomorsavtúltengés esetén sem jelent problémát, sőt: segít a probléma kezelésében!

2.) Szintén egyedülálló kémhatásának köszönhető, hogy a repcemézet manapság egyre gyakrabban használják a különböző lúgosító kúrák alkotóelemeként. 

3.) A repceméz hatásai közül fertőtlenítő hatása is közismert: eredményesen használható gyulladáscsökkentőként, és a legyengült szervezet regenerálásában is nagy szerepet játszik.

4.) Mind a méhek, mind az emberek számára kiemelten értékes beltartalmi tulajdonságokkal bír, ennek köszönhetően a repceméz nagyszerű immunerősítő.

5.) A repceméz jótékony hatásai közül magas szőlőcukor tartalma miatt kiemelkedik az energetizáló képessége, ami miatt a kemény szellemi és fizikai munkát végzők, és a sportolók is étrendjükbe illeszthetik.

6.) Vérszegénység esetén a repceméz hatása szintén felbecsülhetetlen, hiszen magas vastartalma miatt elősegíti a fokozott vérképzést.

7.) Nagyon jó alapanyag propoliszos méz készítéséhez, mivel segítségével krémes állagban, kiskanállal, könnyedén bevihető a szervezetbe a propolisz. Ez méginkább kidomborítja a repceméz egyébként is kiváló egészség megőrző jellegét.

Ha garantált minőségű repcemézet keres, jó helyen jár:

A  általunk kínált, kiváló minőségű repceméz garantáltan szermaradvány mentes, nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, vagy külföldi / hazai keverékmézet. Pergetés után repcemézünk egy durva és egy finom szűrést követően azonnal a kiszerelőhordókba kerül, ahonnan kézi munkával töltjük az Ön dunsztosüvegébe.Mézeink minőségének tudatában termékeinkre 100%-os pénz visszafizetési  garanciát vállalunk. További kérdés esetén írjon nekünk.

www.krisnavolgy.hu