Ének, tánc és yoga-meditáció Debrecenben

Admin Hírek, Jóga, Programajánló

„Minden ember meg akar szabadulni a félelemtől, és mindenki a legteljesebb mértékű boldogságra vágyik az életében. A SrīmadBhāgavatam – amelyet a kiváló szaktekintély, Śukadeva Gosvāmi beszél el – ezennel felkínálja a tökéletes folyamatot, amellyel mindez elérhető.” (Śrīla Prabhupāda)

A Debreceni Govinda reggelenként és péntek esténként kulturális központként, napközben pedig étteremként működik. Térjetek be hozzánk, kóstoljátok meg az ízletes, változatos, jó minőségű alapanyagokból elkészített ételeinket! Reggelenként szívesen látunk előadásainkon is, mely során érdekes és mindannyiunk számára aktuális kérdésekre keressük a választ. Péntekenként pedig zenés meditációs estjeinken várunk Benneteket, ahol egy tisztító erejű mantra éneklésével kipróbálhatjátok a dinamikus meditáció folyamatát! Az estét egy vegetáriánus ételkülönlegességekből álló lakomával zárjuk.

Programjainkról és az aktuális menükről bővebb információt találtok a Debreceni Govinda facebook-oldalán

Reggeli előadások:
Hétköznaponként, reggel 7-8 óra között

A Govindában az ősi indiai kultúra bölcsességeivel, útmutatóival kezdjük a napot: minden reggel felolvasunk egy-egy verset és a hozzá fűzött magyarázatát a több ezer éve íródott indiai szentírásból, a SrīmadBhāgavatamból. Az olvasottak kapcsán pedig arról beszélgetünk, mi az életünk valódi célja, mit kell tennünk, hogy elégedettek és békés természetűek legyünk, és miként élhetünk egyszerű elvek szerint is boldogan.

Pénteki Mantra-Yoga Estek:
Péntekenként 18-20 óra között 

Péntek esténként a zenéé a főszerep! Gyertek el programunkra, vegyetk részt a közös mantra-meditációban és éneklésben, és várunk Benneteket az ezt követő vacsorára is!

E programok helyszíne:

Govinda Étterem és Kulturális Központ, Debrecen, Magyari utca 2.