Ismét látogathatók a főiskolai nyitott kurzusok!

Admin Hírek, Oktatás

A korábbi jelentős érdeklődésre való tekintettel a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola ebben a félévben is nyitott kurzusokat hirdet. Ennek keretében az érdeklődők részvételi díj ellenében, tanfolyami jelleggel hallgathatják a levelező oktatás kiválasztott kurzusait.
Rámájana – A híres indiai eposz főszereplőinek és cselekményének megismerése mellett annak vizsgálatára is sor kerül, hogy miként lehet a történet örökérvényű tanulságait alkalmazni a mindennapjaik során. Előadó: Magyar Márta (Mandzsarí Déví Dászí). A 4 alkalmas előadássorozat díja: 6000 Ft.
Filozófiai istentan – A kurzus segít áttekinteni és megérteni a védikus hagyomány istenképét.
Megismerhetjük az isteni inkarnációk kategóriáit, a tíz legjelentősebb avatár kedvteléseit, valamint a jelentősebb félisteneket. Előadó: Magyar Márta (Mandzsarí Déví Dászí). A 3 alkalmas sorozat részvételi díja: 4500 Ft.
A védikus világkép – Hogyan mutatja be a védikus irodalom az univerzum felépítését, annak lakóit, valamint a kozmikus időciklusokat? Előadó: Dr. Schnitchen Csaba (Száksi-gopála Dásza). A 3 alkalom együttes részvételi díja: 4500 Ft.
Bhagavad-gítá 7-12. fejezet – A Gítá középső hat fejezetét a mű szívének tekintik, mert – sok más bölcsesség mellett – itt esik legtöbb szó a bhakti-jógáról, a szeretet és odaadás művészetéről.  Előadó: Dr. Tasi István (Ísvara Krisna Dásza). A 6 alkalom együttesen 9000 Ft.
A tanórák pontos időpontja és terembeosztása itt megtekinthető: goo.gl/kcifLH (kattints)
Jelentkezés: 30/216-2883; [email protected]