Kolostorok Titka hétvége és karmatisztítási tréning Krisna-völgyben

Admin Hírek, Krisna-völgy programajánló, Programajánló

Kolostorok Titka hétvége                          

Vágj neki egy belső zarándokútnak, s sajátítsd el az évezredes tudást hétvégi képzésünk keretében, hogy megtud, kik vagyunk, mi az élet célja, és mi a küldetésünk.

Azoknak szól, akik elég bátrak, hogy nekivágjanak egy olyan belső “zarándokútnak”, ahol az önvaló szabadsága a cél. Itt megértheted pl. a különbséget önmagad és a testedtől függő hatások és körülmények között.

Időpont: 2017. március 24-26.

Helyszín: Krisna-völgy

Részletek és jelentkezés: http://tanfolyamok.krisnavolgy.hu/kolostorok-titka-hetvege/

Karmatisztítás tréning

Ha tisztába kerülünk tetteink következményeivel, akkor megfelelő döntéseket hozhatunk a jövőnket illetően. Így ezen a hétvégi programon megnézzük, hogy korábbi tetteinknek milyen következményei vannak,  és megtudhatjuk, hogyan tisztíthatjuk meg érzékeinket, elménket és lelkünket.

Időpont:  2017. március 31 – április 2.

Helyszín: Krisna-völgy

Részletek és jelentkezés >> 

Mantrameditáció tréning

A hang, a szavak hatalmáról van szó ezen a kurzuson. A hang okozza a rabságunkat és a hang okozhatja a felszabadulásunkat is. A mantra szó jelentése, ami felszabadítja az elmét. Megtudjuk mi az a négyfajta hangvibráció, ami hatást gyakorol az életünkre, és megtudjuk azt is, hogyan fordíthatjuk ezt az előnyünkre.

A tudatunk olyan, mint egy rádió, amelyen különböző csatornákat lehet hallgatni. A legtöbbünk nem is tudatos róla, hogy belül mindig szól egy műsor. Elég halk ahhoz, hogy ne gondoljuk azt, hogy ez kívülről jön, és azt gondoljuk, ezt én gondolom így, de elég hangos ahhoz, hogy hatást gyakoroljon a tudatunkra. Ha csúnyákat mondanak belül, akkor szenvedünk, ha szépeket, akkor boldogok vagyunk. A jó hír az, hogy ki lehet kerülni ezek hatása alól, és tudatosan meg tudjuk határozni, hogy milyen műsor szóljon belül. Ha eljössz a programra, megtudod hogyan.

Időpont:  2017.  március 17-19.

Helyszín: Krisna-völgy

Részletek és jelentkezés: http://tanfolyamok.krisnavolgy.hu/tanfolyamaink-mantrameditacio-trening/