Június 16.: Indiai vegán főzőtábor (3 napos)

Admin Budapest programajánló, Hírek, Programajánló, Receptek

A tábor során a főzés jógáján keresztül megismerjük az ételek ránk gyakorolt hatását. Lesz szó ájurvédáról, fűszerek hatásairól, az ízek szerepéről valamint egy kis önismeretről és meditációról. 

Bevezetünk a világhírű, színes és változatos indiai konyhaművészetbe a számos ínycsiklandozó fogásokon keresztül, mint pl.: szabdzsik (zöldséges főételek), különleges rizsek, csatnik (édes-csípős szószok), csemegék, lepénykenyerek, édességek, aromás italok, egzotikus előételek.

Mindezt a magyarországi Somogyban, a „4 napraforgós” minőségű Radhé Resort és Syám Meditációs és Wellness Központban. A minőségű szállás kényelmén túl szauna, jakuzzik teszik még kellemesebbé a kikapcsolódást.

A tábor közvetlen szomszédságában található Magyarország ill. Közép –Európa legnagyobb ökogazdasága, Krisna-völgy. A program részeként ellátogatunk a biofarmra, ahol megismerhetjük az ott élők mindennapjait, melynek alapja „az egyszerű élet, magas szintű gondolkodás”. A Krisna-völgyi ökrös szekértúrával egybekötött látogatással pedig a biotermesztést és India kultúráját is megismerheted.

A tanfolyamot Kundaváli Nóra tartja, aki 20 éve ismerője az indiai gasztronómiának. Tarts vele egy kulináris kalandozásra!
Garantáltan felejthetetlen élmény lesz! Sok szeretettel várunk minden kedves főzni vágyót!

Időpont: 2017. június 16., péntek
2017. június 16. – 2017. június 18.
Ár: 42 000 Ft (Páros jelentkezés esetén 5.000 Ft-ot biztosítunk a 2. személy jelentkezéséből)

Részletes program és további információk >>