Tizedik Európai Farmgazdálkodási Konferencia

Admin Hírek, Öko

A X. Európai Farmgazdálkodási Konferenciának 2017. szeptember 15 és 17 között Krisna-völgy ad otthont. A konferencia címe: “Vissza az alapokhoz”, amelyre szeretettel várunk minden érdeklődőt!
A részvétel előzetes jelentkezéshez kötött! 10. Európai Farm Konferencia – Regisztrációs lap 

Az ISKCON Tehénvédelmi Minisztériuma Krisna-völgy kezdeményezésére 2007-ben indította útjára a farmgazdálkodási konferenciákat. A rákövetkező két egymást követő évben is Krisna-völgy szervezte a találkozókat, és ettől kezdve minden évben más és más európai közösség volt az esemény házigazdája. A tizedik jubileum alkalmából újból a Krisna-völgyiek rendezik meg a konferenciát, amely időközben sokat változott. Az etikus tehéntartás és ökrészet mellett hangsúlyos szerepet kapnak az önellátás, a fenntarthatóság, és a közösségi élet sokoldalú kérdései.

A konferencia részletei

Időpont: 2017. szeptember 15-17.
Helyszín: Krisna-völgy Indiai Kulturális Központ és Biofarm
Cím: 8699 Somogyvámos, Gauranga tér 1.
A konferencia nyelve angol (és magyar)

A részvétel ára: 25 EUR/nap, részleteket ld. a jelentkezési lapon!

Témakörök:
Állat-etika
Az ahimsza paradigma
Mintázható ökofalvak
Magfogás, magbank
Szántás nélküli földművelés
Európai önkéntes rendszer (EVS)
stb. …

A konferenciára való regisztrációhoz kattints az alábbi linkre, és töltsd ki a regisztrációs űrlapot.

10. Európai Farm Konferencia – Regisztrációs lap!

A konferencia nemzetközi szervezője és támogatója az ISKCON GBC Tehénvédelmi és Mezőgazdasági Minisztériuma, amely tavaly négy kontinensen is szervezett konferenciákat (pl. Brazília – Nova Gokula, USA – Új Vrindávana) az egyszerű élet és emelkedett gondolkodás témakörében. Az ISKCON farmok konferenciáinak teljes listája megtekinthető a http://farmconferences.iskcon.co/ címen.

Ha többet szeretnél megtudni a nemzetközi eseményekről, keresd fel a Minisztérium honlapját: https://www.facebook.com/imcpa/?fref=ts


Kirs György
Kapcsolattartó