Megválasztották a JÓGARÁDZSA Kiválósági Díj idei nyertesét

Admin Hírek, Kiemelt

Zenél, fordít, és ellenszolgáltatás nélkül képez jógaoktatókat a nívódíj új birtokosa.

A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola, melynek legnépszerűbb szakja jógamestereket képez, már második alkalommal hirdette meg a példamutató jógaoktatók elismerésére alapított, országos JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjat, amely a győztes számára 1000 eurós támogatást is magában foglal.

A díjazott személyére ajánlást tehettek rendszeresen jógázó magánszemélyek, valamint jógaszervezetek is. A jelöltséget elfogadók közül szakmai bizottság választotta ki a nyertest az oktatói kvalitások, valamint a jógához szorosan hozzátartozó etikus életvitel vizsgálata alapján. A bírálóbizottságot a Főiskola két tanára, a Magyar Jógaoktatók Szövetségének vezetője, továbbá a tavalyi jógarádzsa díjas alkotta.

A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola örömmel tudatja, hogy a Jógarádzsa Kiválósági Díj nyertese Szabó Ágnes Szítá, a Sivananda tradicionális jógairányzat egyik tekintélyes hazai képviselője. Az ünnepélyes díjátadásra áprilisban, a II. Tradicionális Jógaiskolák Fesztiválján fog sor kerülni.

A szakmai bizottság által eldöntött fődíj mellett idén először a Jógarádzsa Közönség Díj is meghirdetésre került. Ennek 5 jelöltje közül a jógás társadalom tagjai választhatnak a www.jogaradzsa.hu oldalon. Szavazataikat március 2. és április 21. között adhatják le.

A jelöltek: Elekes Kevéné Csendes Mária, Kornhoffer Tünde, Nagy Gábor, Trapp László és Veres Mónika.

www.jogaradzsa.hu
www.bhf.hu