November 12.: Szent Név Fesztivál Budapesten

Admin Budapest programajánló, Hírek, Programajánló

Az elmúlt években már hagyománnyá vált, hogy az ősz folyamán a Budapesti Templomban egy egész napos fesztivállal emlékezünk meg a Szent Név dicsőségéről. Ez idén sem lesz másként. November 12-én, vasárnap, az ismét megrendezésre kerülő Szent Név Fesztivál keretében próbálunk örömet szerezni Śri Śri Dayāl Nitāi–Vijaya Gaurāṅganak! Kérünk benneteket, már most írjátok be a naptáraitokba, hogy a fesztivál napján minél többen, közös odaadással dicsőíthessük majd a Szent Nevet, hiszen:

„Az Istenség Legfelsőbb Személyisége így szólt: Kedves királyfiak! Nagyon elégedett vagyok, hogy valamennyien barátok vagytok. Mindannyian ugyanazt teszitek – odaadó szolgálatot végeztek. Olyan elégedett vagyok kölcsönös barátságotokkal, hogy azt kívánom, a szerencse legyen mindig veletek. Most kérhettek Tőlem egy áldást.” (S.B. 4.30.8)

Reméljük, minél többen csatlakoztok majd eme felajánláshoz. A fesztivál közeledtével küldjük majd számotokra a részletes programot. Ám addig is, kis lelkesítő gyanánt hadd idézzem Śrīla Prabhupādat:

„Bárhol leülhetünk és énekelhetjük a Hare Kṛṣṇát. És arra foglak kérni benneteket, hogy gyertek, csatlakozzatok, és boldogok lesztek!” (Śrīla Prabhupāda lecke S.B. 2.2.5. – Los Angeles, 1968. december 2.)

Szent Név Fesztivál a Lélek Palotájában (1039 Bp. Lehel u 15-17.), 2017.11.12 -én.