November 25.: Adventi nyers vegán édességkészítő workshop

Admin Budapest programajánló, Hírek, Programajánló, Receptek

A nyers édesség workshop az Adventi készülődés jegyében zajlik. A Karácsony se legyen lemondás számodra! Szeretnéd Te magad elkészíteni, biztonságos alapanyagokból az édességedet? Szeretnél megtanulni néhány egyszerű, gyors és finom édesség receptjét? Akkor gyere el hozzánk!

Ma már mindenki egyre többet foglalkozik azzal, hogy hogyan is lehetne a sok egészségtelen ételt kiszűrni a mindennapi étkezések során. Ez vonatkozik az édességekre is hisz túl sok finomított alapanyagot tartalmaznak. Ezt nem lehet egyszerűen elintézni az édes íz kizárásával vagy a nyers étkezésre való átállással.

A workshop folyamán a klasszikus beiglik, mellett, karácsonyi édességek apró sütemények elkészítését is megtanuljuk, melyek összetevői főként a karácsonyi hangulatot idéző narancs, fahéj, dió és alma-
Az elkészített édességek tej-, glutén-, cukor- és édesítőmentesek. Tarts velünk Te is! Készítsük és fogyasszuk el közösen eme finomságokat! Az oktatás során sok hasznosságot és praktikusságot hallhatsz, aminek felhasználásával Te is tapasztalttá és kreatívvá válhatsz ezen édességek elkészítése során.

A tanfolyam minimum 4 fő jelentkezése esetén indul!

A tanfolyamot Németh Magdolna tartja, aki már több éve elkötelezett híve a vegén édesség kszítésének.

Tarts vele egy kulináris kalandozásra! Garantáltan felejthetetlen élmény lesz! 

A tanfolyam minimum 4 fő jelentkezése esetén indul!

Helyszín: Lélek Palotája, Budapest 1039. Lehel utca 15-17. 
További információ: Szakács Beáta  +36/30-978-3669

Ár: 9 000 Ft
Időpont: 2017. november 25., szombat
2017.11.25. szombat 15:30-18:30