Ősi tradíciók és mantrameditáció (Debrecen)

Admin Hírek, Jóga, Programajánló

A tavasz a megújulás időszaka: a hosszú téli hónapok után testünk-lelkünk megújulásra, tisztulásra vágyik. Térjetek be hozzánk a Debreceni Govindába, ha tápláló, ízletes, és egyben egészséges ételkülönlegességekre vágytok! Szeretettel várunk Titeket tradicionális indiai zenés estéjeinken is, ahol közös meditáción vehettek részt, a Ti aktív részvételetekkel. Ha pedig érdekel Benneteket, hogyan érhetjük el a belső békét és harmóniát, és miként segíthetünk embertársainkon, gyertek el reggeli programjainkra, ahol ezekről a témákról beszélgetünk.

„Ha valaki azt gondolja, hogy „én vagyok az ura mindennek, amit csak látok”, azt maya-nak, illúziónak nevezik. Anyagi tudatban szolgálatunkat különféle elnevezések alatt helytelenül alkalmazzuk. Amikor megszabadulunk ezektől a megjelölésektől – azaz amikor letöröltük a port az elme tükréről -, képesek leszünk valódi helyzetünkben látni magunkat.” (idézet a „Születésen és halálon túl” c. könyvből)

Reggeli programjainkon többet megtudhattok arról, mi okozza ezt az illúziót, és hogy tudunk megszabadulni a hatása alól. Kik vagyunk valójában? Milyen kapcsolat van a test és a lélek között? Előadásainkon többek között e kérdésekre is választ kaphattok.

Reggeli programjaink:

Hétköznaponként reggel 7-8 óra között

Ha szeretnétek meghitt környezetben, testi-lelki felfrissülésben részesülni, gyertek el pénteki zenés estjeinkre, ahol közös éneklésre és meditációra várunk Benneteket.

Pénteki Mantra-Yoga Estek: péntekenként 18-20 óráig

Május 5., 12., 19. a Debreceni Govindában,

Május 26-án a Debreceni Bijó Központban

Kövessetek minket a facebookon is >>