Ájurvéda, stresszkezelés, karmatisztítási hétvégék Krisna-völgyben

Admin Hírek, Krisna-völgy, Krisna-völgy programajánló

Karmatisztítás tréning

Ha tisztába kerülünk tetteink következményeivel, akkor megfelelő döntéseket hozhatunk a jövőnket illetően. Így ezen a hétvégi programon megnézzük, hogy korábbi tetteinknek milyen következményei vannak,  és megtudhatjuk, hogyan tisztíthatjuk meg érzékeinket, elménket és lelkünket.

Időpont:  2017. március 31 – április 2.
Helyszín: Krisna-völgy
Részletek és jelentkezés: http://tanfolyamok.krisnavolgy.hu/tanfolyamaink-karmatisztitas-trening/

Motivációs tréning

Ha szeretnél megszabadulni a korlátaidtól, melyek akadályoznak céljaid elérésében, s szeretnéd hatékonyabban elérni céljaidat, akkor itt a helyed, gyere el hozzánk!  Az előadásokon praktikus gyakorlatokat és módszereket kapsz, melyeket a mindennapi életben is tudsz alkalmazni.

Időpont:  2017. április 7-9.
Helyszín: Krisna-völgy
Részletek és jelentkezés: http://tanfolyamok.krisnavolgy.hu/tanfolyamaink-motivacios-trening/  

Ayurveda hétvége

Az ayurveda az egészség megőrzésére helyezi a hangsúlyt az ember saját testalkatának megfelelő táplálkozás kialakításával. Ha ugyanis megfelelően foglalkozunk a testünkkel, és nem csak akkor eszmélünk fel, mikor megbetegszünk, akkor egészséges életet élhetünk. A hétvégi programon részletesen lesz szó arról, hogyan lehet kialakítani a megfelelő étrendet, és hogyan lehet testünk jelzéseiből kideríteni, hogy mit kell tennünk, milyen irányba kell változtatnunk.

Időpont:  2017. április 14-16.
Helyszín: Krisna-völgy
Részletek és jelentkezés: http://tanfolyamok.krisnavolgy.hu/tanfolyamaink-ayurveda-hetvege/   

Stressz-KRESZ hétvégi tréning

A tréningen azon gyakorlati megoldásokra helyezzük a hangsúlyt, amelyek a stressz kiváltó okaival foglalkoznak, ahelyett hogy a tüneteket próbálnánk eltüntetni.

Gyere el hozzánk, hogy végre megszabadulj a stressztől, s megtanuld megfelelő kezelni a felmerülő helyzeteket. Mindezt egy olyan környezetben, ahol teljesen el tudsz lazulni és ki tudsz kapcsolódni.

Időpont:  2017. április 14-16.
Helyszín: Krisna-völgy
Részletek és jelentkezés: http://tanfolyamok.krisnavolgy.hu/tanfolyamaink-stressz-kresz-stresszkezeles-trening/