Zenés meditációs estek Debrecenben

Admin Hírek

A Debreceni Govinda egész nyáron, így augusztusban is bárki számára nyitva áll. Kóstoljátok meg éttermünkben ízletes és tápláló indiai ételeinket, vagy látogassatok el programjaink valamelyikére!

„Az illúzió hatására egész életünkben az anyagi világhoz próbálunk alkalmazkodni, de az emberi életnek nem ez a célja. (…) nem ennek az anyagi világnak kell élnünk, hanem a lelkinek (…)” (részlet a Születésen és halálon túl c. könyvből)

Ha Benneteket is érdekel, mi az emberi élet célja, hogyan élhetünk békésebb, tisztább, boldogabb életet, szeretnétek beszélgetni a karmáról, lélekvándorlásról, gyertek el reggeli előadásaink bármelyikére. Nálunk zenével és tánccal indul a nap: hétköznap reggelenként 7 és 8 óra között reggeli programjainkon várunk Titeket, ahol egy rövid éneklést és táncot követően érdekes előadásokat hallgathattok meg.

Péntek esténként nálunk már hagyomány, hogy zenés meditációval, majd azt követően lakomával zárjuk a hetet, melyre szívesen látunk kicsit és nagyot. Várunk Titeket zenés Mantra-Yoga Estjeinken, augusztus minden péntekén, 18-20 óra között. 

Térjetek be hozzánk; szeretettel várunk Benneteket!

Kövessetek minket Facebook-on is!