Március: Személyiségfejlesztő és Āyurveda kurzusok Krisna-völgyben

Admin Hírek, Krisna-völgy, Krisna-völgy programajánló, Programajánló

Már nem csak a fővárosban, hanem egyre több alkalommal Krisna-völgyben, Somogyvámoson is elérhetőek személyiségfejlesztő, időgazdálkodási és hagyományos āyurvedikus kurzusaink.
 
Március 11. Krisna-völgy, Személyiségfejlesztés 1 napos program
Rossz tulajdonságokra könnyű szert tenni, de nehéz velük élni. 
Jó tulajdonságokra nehéz szert tenni, de könnyű velük élni.
Szeretnél megszabadulni rossz szokásoktól és kialakítani jó szokásokat vagy pozitív irányba módosítani a benned zajló kínzó belső dialógusokat? Rossz szokásaid rabja vagy, amiktől szívesen megszabadulnál? Gyere el, praktikus, a mindennapi életben alkalmazható gyakorlatokat fogsz kapni a tréningen.

Március 16-18. Krisna-völgy, Ayurveda hétvégi tanfolyam

Az āyurveda szó azt jelenti: a hosszú élet tudománya. Ezen tudás alapján meg tudjuk határozni, milyen testtípusunk van, mire van szükségünk, hogy egészségesek maradjunk. Milyen ételeket és mikor célszerű fogyasztanunk? Milyen életmód segíti azt, hogy teljesítőképességünk csúcsán tudjunk cselekedni, és ha véletlenül megbetegedünk, hogyan lehet természetes módon visszaállítani az egészségünket?
Gyere el, ha szeretnéd megtudni, milyen test-típusba tartozol, milyen ételek jók neked és milyenek nem. Ha szeretnéd megérteni, mit akar neked kommunikálni a tested és mit kell vele csinálnod ilyenkor.
 
 
Március 16-18. Krisna-völgy, Kolostorok Titka Hétvége

Csobbanj egyet a Védák ősi titkaiba, tapasztald meg Krisna-völgy különleges, lelki atmoszféráját. Gyere velünk egy belső utazásra, úton valódi önmagad felé. Lassíts, húzd be a kézi féket és szánj egy kis időt végre saját magad számára is. Lehetőséged nyílik megérteni például a különbséget önmagad és a testedtől függő hatások és körülmények között.
Kik vagyunk mi valójában, mi az élet célja és mi a küldetésünk ebben a világban? Három pillér, amelyen egész létezésünk nyugszik. Mindezek nélkül döntéseink megalapozatlanok, tetteink irány nélküliekké válhatnak. Ha Te is szeretnéd megtudni, hogy a boldogságot hogyan lehet elérni, nincs más hátra: kapcsolódj, fedezd fel a kolostorok évezredes titkát!