Május 15.: Proaktív képességek: titkos fegyver a kiemelkedő sikerekhez

Admin Hírek, Programajánló

A proaktivitás az egyik legértékesebb tulajdonság, a minőségi teljesítmény és a fejlődés alapja. Ha proaktív vagy, könnyebben jutsz előre és sikeresebb leszel!

De legyünk őszinték: nyilvánvalóan egyszerűbb és könnyebb reaktívnak lenni. Hiszen minden irányból, rengeteg csatornán keresztül dőlnek felénk az impulzusok, akkor is, ha nem csinálunk semmit. Annyi jön, hogy már szinte belefulladunk.

Arról mindenkinek van tapasztalata, hogy milyen érzés csak sodródni az árral, holott úszhatnánk a lehetőségek vizén is a céljaink felé. Manapság viszonylag kevesen értik, hogy a viselkedésmintáinkat döntően befolyásolják a tudatról és a tudatalattiról szerzett ismereteink.

Hiába vagyunk lelkesek, hogy elsajátítsunk örökérvényű bölcsességeket, vagy alkalmazzunk hatékony elveket, ha a kialakított viselkedésmintáink gúzsba kötnek minket. Bár egyszerűbb és könnyebb reaktívnak lenni, és fenntartani az általános emberekre jellemző szokásokat, hosszú távon csak a proaktivitás “kifizetődő”. 

Ha sokat szeretnél tenni a fejlődésedért, akkor fejleszd a proaktivitásodat! Viszont lényeges, hogy a proaktív hozzáállás ne csak üres frázis legyen, hanem valódi, tudatos cselekvést jelentsen. Ehhez nyújt segítséget Bhaktipada Dász előadása.

Az előadó, Bhaktipáda Dász több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a védikus pszichológia, filozófia és személyiségfejlesztés terén. Előadásain és workshop programjain sikeresen alkalmazza ezeket az elveket a mai emberek akár legalapvetőbb problémáira is.

Ez az előadás a Govinda Klub szervezésében ingyenes,
szeretettel várunk!

Tovább–>>


TOVÁBBI ESEMÉNYEK: facebook.com/pg/govindaklub.hu/events
HÍRLEVÉL: http://eepurl.com/delD9j
[CIKKEK] http://govindaklub.hu/cikkek
[VIDEÓK] https://goo.gl/oDGrPf