800 csomag, 1000 adag étel, 35 vallási vezető a Városligetben (galéria)

Admin Hírek, Képtár, Kiemelt, Médiatár

Tegnap a Városligetben tartottuk meg tavaszi kiemelt élelmiszercsomag osztásunkat, 800 csomaggal és 1000 adag meleg étellel készültünk. A több mint 20 féle összetevőből álló csomagban tartós élelmiszerek és finomságok voltak, mellé meleg ebédet és édességet szolgáltunk fel. Az érkezők hálás szívvel fogadták az adományokat.
 
A programban részt vett az éves közgyűlését hazánkban tartó, Európai Vallási Vezetők Tanácsának 35 fős delegációja. A különféle vallások képviselői együttesen és nagy lelkesedéssel vettek részt az Ételt az Életért munkájában, teljesen lenyűgözte őket az ételosztás szervezettsége és minősége.
 
Kifejezték, hogy mennyire jó érzés, hogy a vallásköziség nem csak szavakban, hanem tettekben is megnyilvánul. “Ez egy boldog-szomorú esemény” – ecsetelte az egyik tag, “Szomorú, hogy van, aki szükségben él, ugyanakkor nagyon vidám és kellemes élmény, hogy lehetőségünk nyílik segíteni.” – mondta, miközben a datolyákat osztotta a résztvevőknek.
(Fotók: Laszlo Szigeti – köszönet a képekért!)
 
 

Veletek még több embernek segíthetünk! Ha egyetértesz törekvéseinkkel, támogasd munkánkat a 13600-as Adhat vonalon át a 33-as kódot tárcsázva, hívásonként 500 Ft-tal vagy gondolj ránk adód 2X1%-ával. Adószám: 18095575-1-41 Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány
Technikai szám: 0389, Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége