Tavaszváró tanfolyamok a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán

Admin Budapest programajánló, Hírek, Oktatás, Programajánló

Itt a legjobb alkalom, hogy elkezdj jógázni! Számtalan jóga és önismereti tanfolyamunk közül választhatsz!
 
Meditáció és önismeret tanfolyam
Ez a meditációs és önismereti képzés segít felismerni és leküzdeni önmagunk és környezetünk zavaró korlátait, gondolati és cselekvési szabadságunk gátjait. Az ősi védikus pszichológia szemlélet-rendszere által, valamint a meditáció segítségével a tanfolyam hallgatói megtanulják azt, hogy miképpen, milyen elvek szerint emelkedjenek felül ezeken a már-már természetesnek elfogadott korlátokon. 2018.02.20. 18:00-20:00
 
Stresszkezelési technikák a mindennapokban
Mindazoknak, akik szeretnék megismerni azokat az élethelyzeteket, amelyek kimondva vagy kimondatlanul is változást idéznek elő az életünkben, és amelyek jelentős élettani és mentális hatást gyakorolnak ránk. A tanfolyam során a résztvevőknek lehetőségük nyílik feltárni azokat a megküzdési stratégiákat, amelyeket saját életükben is alkalmaznak, illetve alkalmazhatnának, amikor egy érzelmileg nehéz helyzetben kell helytállniuk. Mindemellett összegyűjtjük azokat a személyiségjegyeket is, amelyek segíthetnek bennünket a mindennapok kihívásaival sikeres módon szembenézni.
2018.02.22. 18:00-20:00
 
Ájurvédikus öngyógyítás tanfolyam
Az ájurvéda, az élet tudománya. Az életről és hosszú életről szóló tudást jelenti. Tanításai szerint minden ember egy mikrokozmosz, különleges, egyedi teremtmény, egyedi testfelépítéssel. Kicsiben megtalálható benne a nagy egész rendszerezettsége, amikor teljes és kiegyensúlyozott, de ha megbomlik a harmónia, létrejönnek a betegségek. Éppen ezért az ajurvéda legfőbb célja a kiegyensúlyozottság fenntartása, az egészség megőrzése, a betegség megelőzése. Teljes életszemléleti rendszer, az élet egészére vonatkozó elméleti és gyakorlati ismereteket tartalmazza. A gyógyászat két dologgal: a betegségek gyógyításával, valamint az egészség megtartásával foglalkozik.
2018.02.24. 10:00-16:30
 
Női és férfi természet kompatibilitása
Intenzív önismereti tanfolyam a párkapcsolatokban lévő helyünkről, szerepeinkről
2018.02.25. 10:00-17:00
 
Védikus asztrológia haladó tanfolyam
A kurzus azokat az érdeklődőket várja szeretettel, akik már járatosak akár a nyugati, akár a védikus asztrológia alapfogalmaiban, ismerik e tudomány szimbolikáját, a zodiákus jegyeinek jellemzőit, a bolygókat, házakat, és szeretnék egy másfajta nézőpontból megismerni, illetve elmélyíteni az eddigi tudásanyagot.
2018.03.24. 18:00-20:00
Kezdő jóga tanfolyam
A jóga életmód, az önfejlesztés legősibb módszere, amely új távlatokat nyit meg az egészség, a harmónia, a béke, a stressz nélküli élet, s az önmegvalósítás magasabb rendje felé. 
2018.03.28. 17:00-19:00
 
 
Önismereti nap
Ha Önt is érdekli az asztrológia, ha szeretne többet tudni az Ájurvédáról,
ha Önt is foglalkoztatja a személyiségfejlesztés,
ha szeretné megtudni, melyek a jóga jótékony hatásai,
ha szívesen meghallgatná, miben segít a meditáció,
akkor Önt is szeretettel várjuk február 18-án az ÖNISMERETI NAPON!