Tél végi tanfolyamok a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán!

Admin Budapest programajánló, Hírek, Programajánló

Mélyítsd el tudásod nálunk! Számtalan önismereti és jóga tanfolyamunk közül választhatsz!
 
Védikus asztrológia kezdő intenzív tanfolyam
Ez a tanfolyam egy alapszintű, rendszerező asztrológiai kurzus kezdőknek és újrakezdőknek. Ezen képzés nem csak a védikus bölcsességekbe és a védikus asztrológia titkaiba enged betekintést, hanem megtanulhatjuk saját képletünk értelmezésének módját is. 
2018.01.28. 10:00-17:30
 
Kezdő jóga tanfolyam

A jóga életmód, az önfejlesztés legősibb módszere, amely új távlatokat nyit meg az egészség, a harmónia, a béke, a stressz nélküli élet, s az önmegvalósítás magasabb rendje felé. 

2018.02.06. 18:45-20:45
 
Meditáció és önismeret tanfolyam

Ez a meditációs és önismereti képzés segít felismerni és leküzdeni önmagunk és környezetünk zavaró korlátait, gondolati és cselekvési szabadságunk gátjait. Az ősi védikus pszichológia szemlélet-rendszere által, valamint a meditáció segítségével a tanfolyam hallgatói megtanulják azt, hogy miképpen, milyen elvek szerint emelkedjenek felül ezeken a már-már természetesnek elfogadott korlátokon. 2018.02.06. 18:00-20:00

 
Stresszkezelési technikák a mindennapokban
 

Mindazoknak, akik szeretnék megismerni azokat az élethelyzeteket, amelyek kimondva vagy kimondatlanul is változást idéznek elő az életünkben, és amelyek jelentős élettani és mentális hatást gyakorolnak ránk. A tanfolyam során a résztvevőknek lehetőségük nyílik feltárni azokat a megküzdési stratégiákat, amelyeket saját életükben is alkalmaznak, illetve alkalmazhatnának, amikor egy érzelmileg nehéz helyzetben kell helytállniuk. Mindemellett összegyűjtjük azokat a személyiségjegyeket is, amelyek segíthetnek bennünket a mindennapok kihívásaival sikeres módon szembenézni.

2018.02.22. 18:00-20:00
 
 
Ájurvédikus öngyógyítás tanfolyam
Az ájurvéda, az élet tudománya. Az életről és hosszú életről szóló tudást jelenti. Tanításai szerint minden ember egy mikrokozmosz, különleges, egyedi teremtmény, egyedi testfelépítéssel. Kicsiben megtalálható benne a nagy egész rendszerezettsége, amikor teljes és kiegyensúlyozott, de ha megbomlik a harmónia, létrejönnek a betegségek. Éppen ezért az ajurvéda legfőbb célja a kiegyensúlyozottság fenntartása, az egészség megőrzése, a betegség megelőzése. Teljes életszemléleti rendszer, az élet egészére vonatkozó elméleti és gyakorlati ismereteket tartalmazza. A gyógyászat két dologgal: a betegségek gyógyításával, valamint az egészség megtartásával foglalkozik.
 
2018.02.24. 10:00-16:30
 
 
Női és férfi természet kompatibilitása
Intenzív önismereti tanfolyam a párkapcsolatokban lévő helyünkről, szerepeinkről
2018.02.25. 10:00-17:00
 
 
 
TÁBOR
 
Asztrojóga hétvége a somogyvámosi Rádhé Resortban
2018. január 26-28-ig
 
Kinek ajánljuk a tábort?

– akit érdekel az asztrológia, (Nem kell semmilyen előképzettség, de ha van, akkor is gazdagodhat új ismeretekkel!)

– mindazoknak, akik testi-lelki feltöltődésre vágynak,

– azoknak, akik természetközeli helyen, hiteles tanítók segítségével újítanák meg életstílusukat,

– egészséges táplálkozás, életfilozófia, spiritualitás egységét keresőknek,

– bárki, aki szeretné jobban megismerni, megérteni  önmagát és ezáltal a többi embert is.