Új év, új lendület a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán!

Admin Budapest programajánló, Hírek, Oktatás, Programajánló

Itt az újévi fogadalmak ideje! Kezdj el jógázni, vagy mélyítsd el tudásod nálunk! Számtalan önismereti és jóga tanfolyamunk közül választhatsz!
 
Védikus asztrológia kezdő intenzív tanfolyam
Ez a tanfolyam egy alapszintű, rendszerező asztrológiai kurzus kezdőknek és újrakezdőknek. Ezen képzés nem csak a védikus bölcsességekbe és a védikus asztrológia titkaiba enged betekintést, hanem megtanulhatjuk saját képletünk értelmezésének módját is. 
2018.01.14. 10:00-17:30
 
 
Relaxációs és meditációs technikák alkalmazása – továbbképzés jógaoktatóknak

A relaxáció segítségével a gyakorló jógás képessé válik elengedni a testi és a mentális feszültségeket, a zavaró érzéseket és gondolatokat, valamint megtanulja kizárni a külvilág történéseit. A meditáció segítségével pedig képessé válhat a tudatát kedvező módon irányítani és a figyelmét a lelki szféra felé irányítani. 2018.01.14. 10:00-18:00 https://bhf.hu/hu/relaxacios-es-meditacios-technikak

Kezdő jóga tanfolyam

A jóga életmód, az önfejlesztés legősibb módszere, amely új távlatokat nyit meg az egészség, a harmónia, a béke, a stressz nélküli élet, s az önmegvalósítás magasabb rendje felé. 

2018.01.17. 17:00-19:00
 
Meditáció és önismeret tanfolyam

Ez a meditációs és önismereti képzés segít felismerni és leküzdeni önmagunk és környezetünk zavaró korlátait, gondolati és cselekvési szabadságunk gátjait. Az ősi védikus pszichológia szemlélet-rendszere által, valamint a meditáció segítségével a tanfolyam hallgatói megtanulják azt, hogy miképpen, milyen elvek szerint emelkedjenek felül ezeken a már-már természetesnek elfogadott korlátokon. 2018.02.06. 18:00-20:00

 
 
Stresszkezelési technikák a mindennapokban

Mindazoknak, akik szeretnék megismerni azokat az élethelyzeteket, amelyek kimondva vagy kimondatlanul is változást idéznek elő az életünkben, és amelyek jelentős élettani és mentális hatást gyakorolnak ránk. A tanfolyam során a résztvevőknek lehetőségük nyílik feltárni azokat a megküzdési stratégiákat, amelyeket saját életükben is alkalmaznak, illetve alkalmazhatnának, amikor egy érzelmileg nehéz helyzetben kell helytállniuk. Mindemellett összegyűjtjük azokat a személyiségjegyeket is, amelyek segíthetnek bennünket a mindennapok kihívásaival sikeres módon szembenézni.

2018.02.22. 18:00-20:00
 
 
Ájurvédikus öngyógyítás tanfolyam
Az ájurvéda, az élet tudománya. Az életről és hosszú életről szóló tudást jelenti. Tanításai szerint minden ember egy mikrokozmosz, különleges, egyedi teremtmény, egyedi testfelépítéssel. Kicsiben megtalálható benne a nagy egész rendszerezettsége, amikor teljes és kiegyensúlyozott, de ha megbomlik a harmónia, létrejönnek a betegségek. Éppen ezért az ajurvéda legfőbb célja a kiegyensúlyozottság fenntartása, az egészség megőrzése, a betegség megelőzése. Teljes életszemléleti rendszer, az élet egészére vonatkozó elméleti és gyakorlati ismereteket tartalmazza. A gyógyászat két dologgal: a betegségek gyógyításával, valamint az egészség megtartásával foglalkozik.
 
2018.02.24. 10:00-16:30
 
Női és férfi természet kompatibilitása
Intenzív önismereti tanfolyam a párkapcsolatokban lévő helyünkről, szerepeinkről
2018.02.25. 10:00-17:00
 
TÁBOR
 
Asztrojóga hétvége a somogyvámosi Rádhé Resortban
2018. január 26-28-ig
 
Kinek ajánljuk a tábort?

– akit érdekel az asztrológia, (Nem kell semmilyen előképzettség, de ha van, akkor is gazdagodhat új ismeretekkel!)

– mindazoknak, akik testi-lelki feltöltődésre vágynak,

– azoknak, akik természetközeli helyen, hiteles tanítók segítségével újítanák meg életstílusukat,

– egészséges táplálkozás, életfilozófia, spiritualitás egységét keresőknek,

– bárki, aki szeretné jobban megismerni, megérteni  önmagát és ezáltal a többi embert is.