Zenés nyári yoga-esték a Govindában (Debrecen)

Admin Hírek, Programajánló

„A yoga-folyamat az elme lecsendesítésének eszköze, amely hagyja leülepedni a gondolatokat.” „(…) a test nem tapasztalhat boldogságot a lelki szikra jelenléte nélkül.” (gondolatok Srila Praphupada-tól)

Szeretettel várunk Benneteket Debrecenben, a Govinda Étteremben és Kulturális Központban: hétköznaponként finom ételekkel, reggeli előadásokkal a lélek természetéről, a lelki békéről és a valódi boldogságról, péntekenként vidám hangulatú zenés meditációs estekkel! Reggeli programjaink 7-8 óra között zajlanak, a pénteki Mantra-Yoga Estek 18 órától kezdődnek – zenével, mantraénekléssel, a végén közös lakomával.

Facebook-oldalunkon tájékozódhattok az aktuális híreinkről, menükről: Kattints ide!

 

„A lelki megvalósításban, az önvalóban szilárdan horgonyzó és az anyagi szennyeződésektől megtisztult yogi a legfelsőbb tudattal állandó kapcsolatba kerülve eléri a boldogság legmagasabb fokát. „ „Ez a valódi boldogság, mely megszabadít az anyaggal való kapcsolat okozta szenvedésektől.” (idézet a Bhagavad-gítá verseiből)

Hogyan lehetünk igazából boldogok? Miért van annyi szenvedés a világban? Mi az emberi élet valódi célja? Ehhez hasonló kérdésekről beszélgetünk az ősi védikus írások útmutatását követve, minden hétköznap, reggel 7-8 óra között.