1% – Köszönjük!

Admin Hírek

Nemrégiben nyilvánosak lettek az adó 1%-os felajánlások eredményei. Ezt minden évben kíváncsian várjuk, hiszen az 1%-os adományokból származó bevételeink a legfontosabb forrást jelentik nekünk ahhoz, hogy folytathassuk társadalomépítő tevékenységeinket. Már 3 évtizede szolgáljuk a magyar társadalmat ételosztó, oktatási, környezetvédelmi, fenntarthatósági és hitéleti tevékenységünkkel, és tudjuk, hogy ahhoz, hogy igazán átütő, kézzelfogható eredményeket érjünk el, kitartó, hosszas munkára van szükség. Vannak dolgok, amik ugyanis az idő múlásával, összefogással és a tartós törekvéssel érhetőek csak el.

Ugyanakkor az 1%-ot felajánlók létszáma minden évben pozitív megerősítést jelent számunkra. Kíváncsiak vagyunk az emberek, a társadalom véleményére munkánkat illetőleg. Tudjuk, hiszünk benne, hogy amiért teszünk, azok az élet legalapvetőbb emberi értékeit képezik. Mégis nagy erőt ad közösségünk számára, ha érezzük az elfogadást, támogatást, hogy ezek mögé az elvek és ügyek mögé mások is szívesen mögé állnak. Mindig boldogok vagyunk, amikor azt látjuk, hogy többen és többen kapcsolódnak társadalomépítő tevékenységeinkhez, és idén valóban jelentősen nőtt a felajánlók száma.

Valljuk, hogy az erőszakmentesség, a gondoskodás és másoknak való segítés nemcsak azok számára jelent örömet, akik részesülnek ezekből, hanem azoknak is hozzáadnak valamit az életéhez, akik aktívan tesznek másokért. Évről évre egyre többen vagyunk, akik az erőszakmentes gondolkodást, a társadalom békés, lassú lelki megemelését tűzték ki célul, és hisszük, hogy közös erővel ez szép lassan átütő változást hoz majd világunkba, ahogy a lassú víz is partot mos. A szorgalmas munkával élhetőbbé, zöldebbé és békésebbé tehetjük világunkat, és Te vagy a mi hétköznapi hősünk, aki segít ebben!

Köszönjük támogatásodat, és reméljük, hogy jövőre még többen csatlakoznak majd munkánkhoz, ápolva azokat az örök értékeket, amelyet a védikus kultúra képvisel.

Idén 61 264 fő gondolta úgy, hogy kitölti számunkra az 1%-os rendelkező nyilatkozatát, és néhány perc időt, áldozatot vállalva segíti munkánkat. Megköszönjük, hogyha ezt elmulasztottad, jövőre Te is gondolsz közösségünkre!

Haré Krisna, légy boldog, Gauranga!