Július 19.: Krisna-völgyi Búcsú

Admin Hírek, Programajánló

Családi Élményfesztivál 3 napon át!

 

2019 Július 19-21. 9:00-20:00

Krisna-völgy öko-bio falu csodálatos környezetben, arborétumával, sétaútjaival, tavaival s kedves vendégszerető lakóival idén is szeretettel várja Vendégeit a Balaton-part egyik legnagyobb nyári rendezvényén a Krisna-völgyi Búcsúban.

A völgy fő építészeti látványossága a Templom épülete. A templomteremben gyönyörű, indiai stílusú díszítések, kézműveseink által készített falfestmények és domborművek gyönyörködtetik a hozzánk látogatókat.

800 m2-es szabadtéri étterem, boci simogató, gyermekprogramok és kézműves kirakodóvásár ez alkalommal is elengedhetetlen kelléke a feválnak.

A könyves sátorban megtalálhatja a védikus irodalom remekeit, a fesztiválszínpadon egész napos zenés-táncos kulturális előadással, valamint sok új családi és gyermek programmal várjuk vendégeinket. A 2018-es évhez hasonlóan ismét 2 kisvasúttal utazhatják körbe a Búcsú helyszíneit.

Biokertészetünkben nőnek az étteremsátorban megkóstolható finomságok hozzávalói, melyek helyben meg is vásárolhatóak.
Frissen facsart búzafű-lé is itt kóstolható.

A bátrabbak most is kipróbálhatják tudományukat és merészségüket az íjászat sportágában, ahol pontjaikért ajándékokat kaphatnak, hiszen egy búcsú nem búcsú céllövölde nélkül.

A „Kérdezz-Felelek” sátor egész nap vár minden érdeklődőt, akinek kérdése van a Krisna-tudat filozófiáról, a lélekvándorlásról, a jógáról, a szentírásokról, vagy a Krisna-hívők életéről.

Ha elfáradt, vagy ha érdekli az egészséges életmód és más ökofalvak mindennapjairól szóló témák, beszélgetésekkel egybekötött, kisebb előadásokkal várja az Öko-Porta. Itt megismerheti az ökológiai gazdálkodás alapjait és a vegyszermentes, környezetbarát életvitel lehetőségit is.

Szeretettel várjuk Vendégeinket ismét, e sokszínű vásári forgatagba.