Február 10.: A közösség ereje a lelki fejlődésünk során (vasárnapi program)

Admin Budapest programajánló, Hírek, Programajánló

Tudtad? Minden vasárnap színes programmal vár a Lélek Palotája. Most vasárnap, február 10-én, amely egyben a védikus-indiai kultúrában a tavasz első napja, ráadásul különleges előadó érkezik a kulturális központba. Nirañjana Swami minden évben ellátogat Magyarországra, és megosztja tapasztalatait az önmegvalósítás és a lelki élet területén.

Nirañjana Swami 1973-ban Bostonban csatlakozott a Kṛṣṇa-tudathoz, és 1974 tavaszán fogadott el avatást Ő Isteni Kegyelme A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupādától, a Kṛṣṇa-tudat nemzetközi szervezetének alapítójától.

1986-ban Śrī Dhāma Māyāpurban lépett a sannyāsa rendbe, azóta aktívan prédikál világszerte.

Vasárnapi előadásának címe ‘A bhakták közösségének ereje’ lesz. Arról fog beszélni, hogy milyen előnyöket és lehetőségeket rejt egy lelki gyakorló számára a közösség. A témában könyve is megjelent ’Taking Care of Krishna’s Devotees’ címmel.

Az előadás előtt lehetőség van csatlakozni a vegán ebédhez, fél kettőtől, 15 órától indiai zenés meditáció, az előadás után, 17 órától pedig fergeteges kīrtana, vagyis zenés-táncos programmal folytatódik a délután, amelyet az eksztatikus kírtanjairól ismer Jitendriyā Prabhu vezet.

A programhoz bárki csatlakozhat, a belépés (az ebédmenü kivételével) ingyenes! Legyél vendégünk egy igazi indiai vasárnapra!

Esemény >>