Online jóga- és életmód tanfolyamok Medvegy Gergellyel

Admin Hírek

A kurzusok lépésről lépésre vezetnek, a résztvevőnek mindössze annyi dolga van, hogy követi a videókat és élvezi a jóga kedvező hatásait. 

Az online jóga- és életmód tanfolyamok legnagyobb előnyei, hogy bárhol és bármikor lehet őket végezni, a saját otthon lehet a gyakorlótér. A kurzusok lépésről lépésre vezetnek, a résztvevőnek mindössze annyi dolga van, hogy követi a videókat és élvezi a jóga kedvező hatásait.

A modern világ eszközei lehetővé teszik, hogy az interneten keresztül bárki bárkivel könnyedén kapcsolódjon, így a jóga világában is megteremtődött a lehetőség a távoktatásra. Kihasználva a lehetőséget a SelfnessYOGA a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolával együttműködve, a Vrindávan-Gangótri Jógarendszer égisze alatt megalkotta az online tanfolyamokat, amelyek a jógázni vágyók számára biztosítják a minőségi oktatást.

A szóban forgó online kurzusok a jóga teljes skáláját lefedik, vagyis megtanítják:

  • az ászanákat (jógapózokat),
  • a pránájámákat (légzőgyakorlatokat),
  • a relaxációkat (ellazulási technikákat),
  • a meditációt (a befelé figyeléssel történő önmegismerést),
  • a táplálkozást (az ideális egészség fenntartásához),
  • a filozófiát (azon életszemléletet, amelyen keresztül megérthető a világ működése, és az egyén el tudja helyezni önmagát benne, és összhangban tud élni a természet rendjével).

A foglalkozások három szinten (kezdő, középhaladó és haladó) lépésrőllépé sre vezetik a résztvevőt. A tananyag teljes egésze online (nem élő, hanem előre felvett formában) a SelfnessYOGA honlapon belül érhető el, így bármikor és akárhányszor megtekinthetőek a videók. A videók nemcsak számítógépen, hanem okostelefonon, tableten és új típusú televízión keresztül is nézhetőek.

Nagy előny még, hogy kifejezetten gyakorlatorientált a képzés, saját tempóban sajátítható el, nem kell utazni a jógastúdióba és másokkal összezsúfolódni a jógaterembe. A gyakorlótér a nappali, az iroda, az udvar vagy a terasz is lehet. Rengeteg idő és energia spórolható meg.

Az online jóga- és életmód tanfolyamok leírásai és jelentkezési lehetőségük ezen az oldalon érhető el.