Ájurvédikus egészségmegőrző táplálkozás – online kurzus

Admin Hírek

Ájurvédikus egészségmegőrző táplálkozás – online kurzus
 
Az ájurvédikus gyógyászat szerint az egészségmegőrzésnek három alappillére van. Az Ahára, azaz az egészséges táplálkozás, a Vihára, azaz az egészségmegőrző életmód, valamint az Aushadi, azaz a gyógynövények alkalmazása.

Ezen az előadáson az első pillért építjük fel. Megismerjük, milyen szerepe van a táplálkozásunknak az egészségünk megőrzésében és a kialakult problémák gyógyításában. A nap folyamán megtudjuk mi az az agni, hogy milyen szerepe van az ízeknek a szervezetünk működésére és hogyan segíthetjük a gyógyulásunkat az étrendünk megváltoztatásával, illetve, hogy miért fontos a testtípusunknak megfelelő diéta? Mindezek ismeretében az otthoni alkalmazáshoz adunk gyakorlati tanácsokat is, mint például, hogy hogyan használjuk a fűszereket, hogyan készítsünk ghít (tisztított vajat), panírt (házi sajtot), kitrit (terápiáknál is sokat használt indiai egytálétel) vagy éppen kenyeret.

Kinek szól?

  • Kurzusunkat ajánljuk mindazoknak, akik rendelkeznek ájurvédikus alapismerettel.
  • Főiskolánkon lehetőség van továbbá egy teljes ájurvédikus életmódprogram elvégzésére is, ami összesen 7 modulból áll. Ezzel tanulóink egy teljes rendszer birtokában lesznek, amivel képessé válnak személyre szóló diagnózist felállítani saját magukra, vagy alternatív gyógyító praxisukban is kamatoztathatják azt vendégeik örömére.
  • A képzés önálló gyógyító tevékenység végzésére nem jogosít.

A 7 modulból álló ájurvédikus életmódprogram részei:

Ájurvédikus öngyógyítás alaptanfolyam
Ájurvédikus fitoterápia – életmódprogram
Ájurvédikus egészségmegőrző táplálkozás – életmódprogram
Ájurvédikus életmód – életmódprogram
Hogyan működünk? Védikus pszichológia – életmódprogram
Jóga alapismeretek – életmódprogram
Ájurvédikus aromaterápia – életmódprogram
Oktató: Károlyi Bánki Viktória ájurvédikus terapeuta, természetes gyógymód tanácsadó. Több, mint 20 éve Indiában ismerkedett meg az ájurvédikus gyógyászattal. Jelenleg két főiskolán oktatja ezt a gyógymódot és népszerű tréner tanfolyamokon, elvonulásokon és életmód táborokban egyaránt.

Az online kurzus időpontja: 2020.11.25., 17:00-20:00 óráig.  

 
Az online felület használata nagyon egyszerű, melyről tájékoztatást küldünk a résztvevőknek.
A tanfolyamról felvétel nem készül, csak a megadott időpontban lehet részt venni rajta.

Részvételi díj: 8.000 Ft

További információ és jelentkezés itt>>