Ájurvédikus öngyógyítás alaptanfolyam – online

Admin Életmód, Hírek, Programajánló, PROGRAMOK

Az ájurvédikus tudásban az a zseniális, hogy segít felismerni, hogy megbomlott az egyensúly szervezetünk működésében, még azelőtt, hogy az betegségeket okozna.

Őrizze meg egészségét, tartsa egyensúlyban testét és lelkét!

Az ájurvéda az élet tudománya. A hosszú és egészséges életről szóló tudást jelenti. A nyugati orvoslással ellentétben nem csupán a tüneteket kezeli, hanem a betegségek eredetét kutatja fel. Célja a test, szellem, lélek egysége, mert ha ezek egyensúlyban vannak, akkor mondhatjuk, hogy jól vagyunk. Gyógyításra természetes eszközöket használ, és nagy hangsúlyt fektet az egyéni alkatnak megfelelő életmód kialakítására, személyre szabott táplálkozási, sportolási és napirendi javaslatokkal.

Az ájurvédikus ismeret rendkívül sokat ad önmagunk és a környezetünk megismeréséhez, megértéséhez, az egészségünk fenntartásához.

Ez a kétnapos tanfolyam lehetőséget ad, hogy megismerjük az ősi rendszer alapjait, működését, a hét testtípust, megtaláljuk a sajátunkat, megértsük a fizikai és lelki működéseink jelentős részét. Használható tanácsokat ad, hogy egyensúlyban maradjunk akkor is, ha közben folyamatosan változnak a napszakok, évszakok, életesemények.