Fotópályázat: Egy feledhetetlen napom Krisna-völgyben

Admin Hírek

Jártál már nálunk Krisna-völgyben? Készítettél fotókat látogatásod alkalmával? Örömmel gondolsz vissza mai napig a nálunk töltött időre?

Ha a válaszod igen, örömmel szeretném figyelmedbe ajánlani friss fotópályázatunkat: „Egy feledhetetlen napom Krisna-völgyben” címmel. A nyereményünk a pályázat nyertesének: egy Krisna-völgyi családi belépőjegy + meglepetés. Ezenkívül a hozzászólók közt is kisorsolunk egy családi belépőjegyet! A témajavaslataink, melyek nem képeznek külön pályázati kategóriákat, a következők:

1. Fesztivál-élményem Krisna-völgyben
2. Látogatásom Krisna-völgyben
3. Bocik Krisna-völgyben

A fotópályázat menete a következő:
1. A pályaművek beérkezési határideje: június 28. vasárnap 23:59. Egy pályázó legfeljebb 3 pályaművel indulhat. A fotókat a [email protected] e-mail címre várjuk jpeg formátumban, a pályázó teljes nevének és elérhetőségének megadásával (e-mail cím, telefonszám). A pályázó nevezésével hozzájárul, hogy pályázati anyagát Krisna-völgy a hivatalos facebook oldalán közzétegye és szavazásra bocsássa.

2.  A pályázati anyagokat június 30-án (kedd) hirdeti meg szavazásra Krisna-völgy, egy facebook oldalán készített fotóalbumban. Ezekre Július 15. 15:00-ig (szerda) van lehetőség szavazni. Mind a 7 típusú lájk reakció szavazatnak minősül egy képnél (lájk, szívecske, ölelés, csodálkozás, szomorúság, mérges arc). A hozzászólások, gifek, megosztások nem minősülnek szavazatnak. Viszont a hozzászólók között is kisorsolunk egy családi belépőjegyet! Nincs korlátozva, hogy egy személy hány fotóra szavazhat.

3.  A szavazás lezárását követően, július 16-án (csütörtökön) értesítjük a pályázat nyertesét megadott elérhetőségén. A pályázat eredményét facebook oldalunkon is nyilvánosságra hozzuk.

Oszd meg emlékeid pályázatunk segítségével és gyűjts újakat a nyeremény családi belépőjegyünk segítségével.
Krisna-völgy visszavár!