Naponta 1000 adag ebéd a húsvéti hétvégén is

Admin Hírek

A Krisna-hívők Ételt az Életért programja a húsvéti hétvégén sem tétlenkedett. Mivel tisztában vagyunk vele, hogy egy 4 napos ünnepi hétvége sokaknak megterhelő anyagilag, ellátás nélkül, ezért nagypénteken, húsvét szombaton és holnap, hétfőn is, naponta 1000 adag meleg ebéddel segítjük a szükségben élőket. A 3 nap folyamán a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei egységeibe szállítottunk és szállítunk az ebédből.
 
De természetesen most is számíthatnak ránk azon kórházak, és sürgősségi osztályok dologzói, mentősök és koronavírus-kutatók, akiknek az elmúlt hetekben friss meleg ebéddel segítettünk a járvány elleni védekezésben. Ilyenek a Dél-pesti, a váci kórház, vagy éppen a Bethesda Gyermekkórház egyes osztályának hősei.
 
Ez a húsvéti hétvége egészen más hangulatban telt, mint ahogy megszokhattuk az életünk folyamán, de a szeretet és a gondoskodás ereje éppen ezekben a nehéz időkben a leginkább kézzelfogható. Alighanem ez az, amit a kegyelemről érdemes megtanulnunk a húsvéti hétvégén.
 
Keresztény Testvéreinknek ezúton is kívánunk áldott húsvéti ünnepeket! 
 
Az akciókat itt támogathatod a legegyszerűbben: www.eteltazeletert.hu
 
Kérünk, hogy ne feledd, a munkánkat adód 2×1%-ának felajánlásával is segítheted. Noha ez nem kerül a felajánlóknak valóban semmibe, mégis nekünk óriási segítség, hogy a jövőben is folytathassuk munkánkat. Köszönjük szépen!Adószámunk: 18095575-1-41, Ételt az Életért Alapítvány
Technikai szám: 0389, Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
Adományvonalunk továbbra is működik: 13600/ kicsöngés után vagy sms-ben a 33-as kód beütése. Hívásonként így 500 Ft összeggel segíthetsz.