Tematikus túrák Krisna-völgyben!

Admin Hírek, Kiemelt, Programajánló, PROGRAMOK

Ha valami újdonságra vágysz, ha több időt szánnál Krisna-völgy megismerésére, vagy csak kíváncsi vagy, vegyél részt a szombatonként megrendezésre kerülő Krisna-völgyi Tematikus Túráinkon vendégvezetőnkkel.

 

Reméljük, felejthetetlen élménnyel fogsz gazdagodni.A túrák csak szombati napokon indulnak, 11 órakor, hetente különböző tematikában és korlátozott létszámmal (max 30 fő).Következő témáink:
 
10.10. A vallás négy pillére a védikus hagyományokban
10.17. Mindenki a saját sorsának kovácsa
10.24. Lélekvándorlás és ami mögötte van

Részvétel: kizárólag előzetes online bejelentkezéssel és fizetéssel.Jelentkezés és időpontfoglalás ITT Most szombaton

Szombaton – 10.10. A VALLÁS 4 PILLÉRE A VÉDIKUS HAGYOMÁNYOKBAN
 
Az egész napos program témája ezúttal az erkölcs elvei lesznek az ősi indiai szentírások szerint. Vagyis a tisztaság, a kegyesség, a lemondás és az igazmondás fontossága és szerepe korunk társadalmában. Miközben beszélgetünk, bejárjuk Krisna-völgy legfontosabb területi érdekességeit, az elefántos recepciótól, a mesés, őszi színekben pompázó parkokon át, a Szentélyig. 
Megebédelünk, megnézzük az indiai ajándékbolt szuvenírjeit, majd folytatjuk utunkat a kertészetbe és a tehénvédelmi központba. Heti témánk mellett többet megtudhattok Krisna-völgy önfenntartásra törekvő életszemléletéről, kialakuiásának történetéről, valamint más kulturális – filozófiai alapvetéseket is érinthetünk, mint a karma és a lélekvándorlás. Ez a Ti érdeklődésetek szerint is alakul. Szeretettel várunk Benneteket. 
 
Eső esetén is megtartjuk a programot, ebben az esetben a templom épületének középső ajtajánál, belül találkozunk. Rossz idő esetén még több idő marad a beszélgetésre, lelki elmélyülésre.Általános útvonal:A Túra az Elefántos recepciótól indul, a központi sétányon keresztül a templom épületéig, ahol a Szentély megtekintése után egy vegetáriánus/vegán ételkóstoló is vár. Lesz szabadidő az ajándékboltra, személyes kérdésekre a vendégvezetőhöz vagy egy kötetlen beszélgetésre is. 
 
A pihenő után meglátogatjuk a biokertészetet, a tehénvédelmi központot, valamint az iskola épületét is. Indulási időpontok:Minden szombat délelőtt 11:00.
Maximum létszám: 30 fő Tematikus Túra jegyárak:
4.290 Ft / teljes árú jegy 3.290 Ft / gyermek (7-18 éves korig), nyugdíjas jegy
Jelentkezés és időpont foglalás ITTinfo: +36304583373, jegy@krisnavolgy.hu