2021. március 20-án (szombaton) tartjuk a Házi kenyérsütés tanfolyamunkat, melyen teljes kiőrlésű lisztekből fogunk hazai (kovászos, élesztős) és keleti (gluténmentes, élesztőmentes) kenyérféléket közösen elkészíteni. Ha szeretnél adalékanyagoktól mentesen egészségesen táplálkozni, akkor ez a tanfolyam neked szól!
Megismerkedünk a teljes kiőrlésű gabonalisztek (búza, tönköly, rozs, durum) és más gluténmentes lisztek (cirok, köles, sárgaborsó, csicseriborsó) különböző fajtáival és jellemzőikkel, megtanulunk rozslisztből kovászt készíteni, különböző magvakkal és fűszerekkel kenyeret ízesíteni, valamint gyorsan elkészíthető keleti lepénykenyereket (puri, paratha), és csicseriborsólisztből gluténmentes pudlát sütni.
Mindenki önállóan gyakorolhatja be a házi kenyérsütés fogásait, emiatt a jelentkezők száma korlátozott.
Helyszín: Somogyvámos
Időpont: 2020. szeptember 12. szombat 10.00-15.00
Oktató: Vaszanti Tünde, a “Tündéri étkek szeretettel” című népszerű szakácskönyv szerzője
Létszám: Legfeljebb 8 fő!!!
A tanfolyam díja: 7.500 Ft/fő
Jelentkezni lehet: [email protected]