Égbolt: Fedezékbe – csak 3 hétre

Fodor Hírek

Most kezdődik a 2022-es év legfeszültebb 3 hete. Na, nem mintha az előszelétől, július 12-től nem kaptunk volna eleget, de még mindig az indulatosság, a forrófejűség, a meggondolatlan szavak, az elektromosság (Uránusz), a hő (Mars) és az elektronikai dolgok és kocsik (Ráhu) körül történnek izgalmas döntések. Nemcsak az áremeléssel kell számolnunk, hanem napkitörésekkel, az elektromos hálózat lehetséges megrongálódásával, 3 hét feszültebb agresszívabb időszakkal a háborús övezetben. Az agyi erek erős reakciójával, több sztrókkal, gyors és korai szülés-beindulással, súlyosabb torok- és mandula-fertőzésekkel, nyakcsigolya sérülékenységével, a fülek érzékenységével, hallás- és fülzúgás gondokkal. Általánosságban véve a stressz, a túlpörgés, a kétségbeesés, befordulás és agresszió lehet jellemző. Az egész időszakot Ráhu uralja. Ne feledjük, azért a pozitív tudatosság már 50%-kal javítja esélyeinket.
 
A “buli” július 27-én indult be igazán, noha az első napon a Vénusz Hold találkozó még a családi érzelmi kapcsolatokban adhatott pozitívumokat itt a tropikus Rákban. Ugyanakkor az újhold előtti utolsó napon, csütörtökön a Jupiter napján, Guru meg is fordult látszólag, a Földről nézve, ezért egészen november 24-ig erős szabályozások korlátozások, olykor lezárások, új visszahúzó szabályozások lesznek érvényben gazdaságilag (Dhanista) és ami az emberek szabadságát, szabadszelleműségét, szellemi termékekkel való kereskedését vagy utazását (Uttara Bhadrapáda) illeti.
 
A Mars július 31-ig, tehát e hét vasárnapig közelíti meg a bolygókat, majd pár nap alatt lehagyja társait. Az extrém erős és agresszív csillagállás verbális és fizikai agressziót és baleseteket hozhat, tűzzel, bozóttüzekkel, égéssel. A csúcspont augusztus 6-án történik. Augusztus 9-től picit enyhül a szorítás, noha a 12-én esedékes telihold extrém feszült lesz és bizonyos országokban átmeneti covid karanténokat hoz, október végéig.
 
A csillagállás utolsó feszült napjai augusztus 18. és 19., 21-től pedig teljes és gyors feloldódás várható. Ezt az időt nem árt pl. valamilyen szent helyen tölteni, akár Krisna-völgyben. 🙂 A konstelláció alatt megkezdett káros hatások 2023. január 20-ra futnak ki.
 
November közepétől azonban már nagyon kellemes, spiritualitásban gazdag csillagállással találkozunk, a Karácsony pedig kifejezetten nagyon kellemes lesz, tele reménnyel.
 
Az aszályos időszak várhatóan augusztus 21-től enyhül, de sajnos az egy rejtély, hogy a jupiteri-neptuni tavaszi esők miért nem locsolták fel előre a talajt, ez egyelőre egy asztrológiai tudományos rejtély, szaktekintélyek diskurzusára vár e kérdés.
 
Érdemes eben az időszakban a Nrisimha kavaca stotram mantrát rendszeresen, akár naponta hallgatni. Ez egy ősi, védelmező mantra, amely a Mars bolygót hozza egyensúlyba.
 
A Mars-Ráhu-Uránusz pozitív kivezetései pedig:
  • új energia és erőforrások, hő- és elektromos energiaforrások és technikák felfedezése és kiaknázása
  • erős kommunikáció, nyílt, őszinte energiák
  • dolgok, amelyekre sosem tudtuk magunkat rászánni, azokat, „megszüljük”
  • dolgok, amelyeket magunkban hordozunk régóta és rejtve tartjuk, világra jönnek és kibontakoznak életünkben, lehet ez kreativitás, új életvitel, stb.
  • a kreativitás mellett jó ez az írói képességeinknek és erőt ad az intenzív sportoláshoz
  • jó a tűzzel, acéllal, fegyverekkel, késekkel kapcsolatos termékek előállításához
  • jó, ha tudjuk, hogy az erdő és a talaj felégetése után a talaj mindig sokkal termékenyebbé válik, tehát transzformációra számíthatunk
  • orvosi tudományos felfedezések az allopátiás orvoslás és a sebészet terén
  • eredmények plasztikai sebészet és más műtéti téren
  • eredmények várandós hölgyek gyógyítása terén, viszont sok-sok császármetszés
  • gyakorolhatjuk az erőszakmentes kommunikációt
  • a fémek, autók, chipek, elektronikai eszközök jó befektetést jelentenek, a vas, a vörösréz ára emelkedik
  • harcművészetekben való fejlődésnek, hadseregfejlesztésnek, önvédelmi sportoknak is kedvez.
Meditáljunk a békés kommunikáción és reagáljunk erőszakmentesen!
Mottók:
1. Nem szól szám, nem fáj fejem.
2. Csak azt add másnak, amit magadnak is elvársz. <3
 
Kövesd a későbbi erőjelzéseket is itt: https://www.facebook.com/onlinehoroszkop