Fiat Ducatoval segíti ételosztásunkat a Bethlen Gábor Alapkezelő

Fodor Hírek

Fantasztikus segítséget kaptunk a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-től. Egyházi működési, program és fejlesztési támogatások céllal kiírt támogatásuknak köszönhetően meg tudtunk vásárolni egy Fiat Professional Ducato 3.5t gépjárművet, és hogy miért? Természetesen ételt osztunk vele!

Közösségünk a gépjárművet az ételosztó Alapítványunknak adta át használatra.

Egyházunk humanitárius szervezete, az Ételt az Életért Alapítvány csak a fővárosban naponta átlagosan 17 helyre szállít meleg ebédet. Az állandó ételosztó pontok mellett a Budapesti Módszertani Központ elesett lakóit is kiszolgáljuk ebéddel. Ételosztó munkánkhoz és a kiszállításhoz egy megfelelő autó konkrétan elengedhetetlen és nélkülözhetetlen, különösen mert az autókat olykor szervizelni is kell, karbantartani, kiállásra pedig egyszerűen nincs lehetőség. Így autóparkunk fejlesztése fontos cél volt már a Covid berobbanása óta, amikor is megsokszorozódott az ételosztásra való igény. A Karácsonyi Szeretetlakomákról ne is beszéljünk, amikor konkrétan több teherautóra lenne szükségünk…

Nagyon hálásak vagyunk a kedves támogatásért, amelynek összege egyébként 2 millió Forint volt, tehát igen jelentős segítséget kaptunk.

Kérünk, hogy ne feledjétek, Veletek, a segítségetekkel még többre is képesek vagyunk!

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.:
https://bgazrt.hu/