Karácsonyi ételosztás Debrecenben

Admin Ételosztás, Hírek

Fantasztikus karácsonyi akciót szervezett az Ételt az Életért debreceni csapata, a helyi Govinda étterem és Krisna központ udvarán. Az önkéntesek egész éven át, minden vasárnap osztanak meleg ebédet. Akár jó idő, akár fagy, nem állnak meg, a családi vasárnap a rászorulók öröméért van.
 
 
Az ünnepek előtt azonban egy komolyabb élelmiszercsomag került most a családokhoz, hogy azok is tudjanak otthon sütni-főzni, és az ünnepekre készülni, akik más módon nem tehetnék ezt meg. Ez összetartja a családokat és méltóvá, reménytelivé teszi a Karácsonyt.
 
 
A finom, meleg ebéd mellé 110 csomag tartós élelmiszercsomagot osztottak ki az érkezőknek, ebben konzervek, mustár, snackek, margarin, rizs, sárgaborsó, édes kekszek, tej, diópótló, szaloncukor és vitaminos csokoládé voltak.
 
 
Köszönet a fantasztikus önkéntescsapatnak és az adományozóknak is! Ha még szívesen segítenétek a soron következő akciókat, pl. a Népligetben december 24-26. között esedékes nagy Karácsonyi Szeretetlakomát, akkor itt tudtok adományozni: www.karitativ.hu
 
Köszönjük szépen!