Újabb 4 tonna élelmiszersegély a krízis sújtotta Ukrajnába

Admin Hírek

Most vasárnap újabb adag tartós élelmiszert vittünk el adományba Ukrajnába, amely a Ti kedves felajánlásaitoknak is köszönhető. Nem csak Magyarországról, hanem külföldről is kaptunk segítséget ehhez, és közel 4 tonna, 3 teherautónyi alapanyagot juttattunk el Ungvárra, aminek egy részét továbbvitték Kijevbe. Itt még mindig sokan élnek menedékhelyeken.
 
 
Ukrajna nyugati részére a menekülthullám és az itt biztonságot kereső, egyébként eredetileg Mariupolból és más keleti városokból származó családok jelentenek nyomást, fenntartásuk azonban elengedhetetlen, a keleti és a középső országrészben ugyanis folyamatosan kiújulnak a harcok.
 
 
Kollégáink, az ukrán Krisna-hívők és a helyi Ételt az Életért program hálás szívvel fogadták az adományokat, amelyben mindenféle kincs és finomság is volt a tartós főzési alapanyagok mellett.
 
Külön köszönjük a kedves felajánlást kiemelt adományozóinknak, a Szép Kis Indiának (Exotic India Shop) és a Pasta & Pasta Kft.-nek. Egy egész raklap rizst is kaptunk, ami tökéletes minden főételünk mellé.
 
 
Munkánkat a tárgyi és pénzadományok mellett az adó 1%-os felajánlásokkal is segíthetitek. 2×1 százalékról rendelkezhettek, egy alapítvány és egy egyház javára. Ha szívügyetek a mi ügyünk, támogassátok munkánkat! <3
 
Technikai szám: 0389, Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége
Adószám: 18095575-1-41 Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány