Fergeteges gyereknap Békéscsabán!

Fodor Ételosztás, Hírek

Május 19-én Békéscsabán tartottunk kiemelt élelmiszercsomagosztást. Számos helyi adományozónak és egy helyi jó léleknek köszönhetően, aki kiemelt adománnyal segített, igazi bőségcsomagokat tudtunk adni vendégeinknek, akik nagyon boldogok voltak. A nyári, kellemes idő és sok finomság igazi örömünnepet varázsolt a szombatból.

110 élelmiszercsomag készült, amelyben többek között olaj, liszt, rizs, búzadara, tészta, cukor és porcukor, konzervek, valamint paradicsomlé voltak, de alma, csokoládé, üdítő és savanyúkáposzta is került bele – figyelve, a hasznos főzési alapanyagok, az egészséges összetevők és a gyerekeknek is kedves nassolnivalók, finomságok arányára. Számos összetevő Budapestről került Békéscsabára, a zenés gyermeknapi programot indiai hangszerekkel békéscsabai és szolnoki önkéntesek szolgáltatták. Igazi összefogás eredménye volt ez a nap!

Összesen 198 főt láttunk vendégül, legnagyobb részük gyermek volt. A csomagosztást helyi önkénteseink mindig egy büféasztalos megvendégeléssel, és kis zenés gyermekprogrammal egészítik ki. Az asztalra így pizza, banán, csokoládé, szívószálas üdítő és Gauranga keksz került. Vendégeink a helyi gyógypedagógiai intézmény nehéz körülmények között élő tanulói, a családok átmeneti otthonában élő családok, a nevelőszülői otthon kisdiákjai, valamint más békéscsabai rászoruló családok voltak.

Köszönjük szépen békéscsabai, budapesti és szolnoki önkénteseinknek is a szép, példás szolgálatot!

Ám nem csak ez történt a hétvégén, minden vasárnap Debrecenben is ebédosztást tartunk, sőt 27-én, szombaton a Garay téren, a 7. kerületben egy ökomenikus akció keretében várjuk majd a nélkülözőket.

Munkánkat ma éjfélig még segíthetitek az adó 2×1% felajánlásával  is, persze külön is adományozhattok erre a célra. A rendelkezi nyilatkozatok utólag is beküldhetők a NAV felé. Néhány perccel valódi támogatást nyújtva munkánkhoz.

Adószám: 18095575-1-41 Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány

Technikai szám: 0389, Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége

Köszönjük szépen!

Rendelkezői nyilatkozat letöltése itt: www.egyhazi.hu