Augusztus 25-27.: Női önismeret – nőként a lelki életben

Fodor Hírek, Krisna-völgy programajánló, Programajánló

Hölgyeim, Lányok, Asszonyok ugye nehéz néhány témát megbeszélni, előhozni férfiak előtt? Sokszor kérdeznél valami nagyon fontosat, de nem mered a fiúk előtt? Itt a megoldás: most kizárólag CSAK NŐKNEK tartunk egy egyedi női elvonulást! Itt csak mi lányok leszünk magunk között.

Felteheted azokat a kérdéseket, amelyek régen nyomják a szíved, és szakképzett mentoraink megválaszolják Neked. Ezenkívül mi is készülünk olyan témákkal, amelyek kifejezetten nőknek szólnak: Megbeszéljük, hogyan  lehet nőként kiegyensúlyozottan élni a hétköznapok viharaiban. Megmutatjuk, miként válthatsz a munka aktív periódusaiból a elcsendesedés, meditáció nyugodt tudatállapotába. Kipróbálhatod, hogyan hatnak  a lelkigyakorlatok az elmédre, az érzelmeidre és a testedre. Pozitív, lélekemelő tapasztalatokra tehetsz szert.

 

 

Ha a tanult ismereteket illetve gyakorlatokat hazaviszed, és otthon lelkesen gyakorlod, egész családod és környezeted részesül a folyamat pozitív áldásaiból. Megéri befektetni az önismeretbe és az önfejlesztésbe! Kamatostul kapod vissza a mindennapokban.

Az elvonulás időpontja: 2023. augusztus 25-27. között.

Bővebb információ és jelentkezés a következő linken: 

https://elvonulas.krisnavolgy.hu/noi-onismeret-nokent-a-lelki-eletben/

Blogunkat is a témában itt találod:

https://vendeghaz.krisnavolgy.hu/noi-elvonulas-2023-augusztus%f0%9f%a7%98/

Elérhetőség:

[email protected]

+36 30 239 9265