Díjat kapott az Egri Goinda Étterem

Admin Hírek, Kiemelt

Nívós szakmai díjat kapott az Egri Govinda Étterem, melynek elnyeréséhez Ti is hozzájárultatok!
 
A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Elnöksége és az Energiaügyi Minisztérium, a Mádava Góvinda Kft.-t javasolta Heves Megye Zöldgazdaságáért Díj elnyerésére.
 
Az indoklásban az étterem tevékenysége során az energiafelhasználási, környezetvédelmi szempontok betartására fordított figyelmét emelték ki. Nagyra értékelték, hogy kiemelten kezelik a fenntarthatósági elveket: az alapanyagok kiválasztásától kezdve, a konyhatechnológián keresztül az ételek kiszállításáig és a hulladékkezeléséig.
 
 
A 2022-es Dekarbonizációs díjat az egri Govinda ügyvezetője: Nyolcas Olivér (becenevén: Om) egy díszünnepség keretében vehette át, január 25-én, néhány napja.
 
Nem ez volt az első elismerés, amit az étteremnek ítéltek, 2017-ben kiérdemeltél a kamara Korrekt Partner díját, az etikus magatartás, a becsületesség és a tisztességes viselkedés miatt.
 
 
Tudtátok ebben az étteremben a Haré Krisna Ételt az Ételért szegényélelmezési program keretében, az Alapítvány megbízásából naponta 750 adag tápláló ebédet is főznek az egri rászorulóknak! Ezért a tevékenységükért 2021-ben Civil Támogatói díjban is részesültek.
Persze még rengeteg a tennivaló, de támogatásotokkal a fenti célokat meg tudják majd valósítani!
 
Az idén 27 éves egri Govinda Étterem sok finomsággal és sok szeretettel várja környezetbarát vendégeit.