Elvonulás Krisna-völgyben

Fodor Hírek, Krisna-völgy programajánló, Programajánló

Egy különleges élményre szeretnénk meghívni Benneteket szeptember 28. és október 1. között a Krisna-völgybe! Talán amikor a Krisna-tudatú hívőkre gondoltok, az első dolog, ami az eszetekbe jut, az a zene és a tánc. Nos, ezen az elvonuláson a zenének és a táncnak is fontos szerepe lesz!
 
Mi vár Rátok ezen az elvonuláson? Lássuk csak:
 
Védák: Mentoraink segítségével megismerhetitek a védikus tudás alapjait, amelyek a tanításaink alapjai is egyben.
Mantra: Ismerjétek meg a Hare Krisna maha mantrát és az általa képviselt erőt! A mantra segít az elme lecsendesítésben, a spirituális kapcsolat megerősítésében, valamint a belső béke és nyugalom állapotának elérésében.
Zene és ének: Kipróbáljuk a mahamantra kántálását (a mantra kimondása többször egymás után), együtt éneklését, valamint este hangszeres kísérettel közösen énekelve elmerülünk a mantra-meditáció csodás világában. A zene spirituális dimenziója mindenkit magával ragad, és
Tánc: A tánc nemcsak testünket, hanem lelkünket is kifejezi. A mantra meditáció tánccal is párosulhat.
Vegetáriánus ételkülönlegességek: az elvonulás alatt a helyi ökokertészet alapanyagaiból készült indiai ízvilágot idéző vegán és vegetáriánus ételeket is megkóstoljuk.
Szállás: A szentélytől pár méterre lévő vendégházunk barátságos szobái és kényelmes ágyai biztosítják a pihentető alvás színhelyét számotokra.
Csodás természeti környezet, arborétum: fák, füvek, virágok, tavak, patakok, piros pavilonok, sétautak, tehenek illetve bájos kertészeti ágyások és üvegházak, mindez szemet gyönyörködtető elrendezésben.
Várunk Titeket szeretettel ezen a különleges elvonuláson, ahol közösen lépünk a szellemi fejlődés útjára!
 
 
Részleteket az elvonulásról a következő linken keresztül olvashatsz:
 
Elérhetőség:
+36 30 239 9265
Szeretettel várunk Benneteket! Hare Krisna!
Krisna-völgyi Vendégház Elvonulási Csapata