Fogadj örökbe egy bocit Krisna-völgy tehenészetében

Fodor Hírek

Állatbarát vagy? Szívesen támogatod is őket? Fogadj örökbe egy bocit!
Mindössze néhány dologra van szükséged hozzá, 1 hektár füves legelőre, egy istállóra, sok szalmára, tápszerre, állatorvosra, férfiasan erős fizikumra és napi legalább 10 óra munkára. Aztán évről évre ezekből a szaporulat miatt többre és többre… Jól hangzik? 
 
Szerencsére most mindezt úgy teheted meg, hogy a bocidat Krisna-völgyben tartod, az ország egyetlen tehénvédelmi területén, ahol élete végéig szerető gondoskodásban lehet része, olyan környezetben, ami a tehenek természetes tartására épült ki. Mi minden fizikai terhet leveszünk a válladról, csupán annyit kérünk, hogy támogasd a jószág tartásának költségeit, ami egy kiváltságos felelősség, hiszen a tehenekről úgy tartja a hindu hagyomány, hogy testükön szerencse lakozik
A tehén valamennyivel többet „fogyaszt”, mint egy papagáj vagy egy macska, viszont a tejével gazdagon ellátja környezetét, támogatva ezzel a helyi gazdaságot, előremozdítva a közösség fejlődését, gyarapodását.
 
Tudtad? A tehenek fennmaradása kizárólag az ember segítségével lehetséges. Aki pedig a teheneket támogatja, vagy gondozza, ő valahol mindenkiről gondoskodik. A tehén örökbefogadója tehát a helyi közösségek fenntartása mellett az erőszakmentes tejgazdaság pártolója is egyben. Áldásos szolgálat!
 
Támogatói programunkat úgy alakítottuk ki, hogy bárki részt vállalhasson benne. Lehetőséget adunk állandó támogatásra és alkalmi adományozásra is. Hangsúlyozzuk: bármelyiket hálával fogadjuk mi is és a csorda is.
Ha hosszabb távon szeretnél egy-egy tehénről vagy ökörről gondoskodni, vagyis örökbe fogadni, akkor itt találod a lehetőségeket: https://krisna.hu/letoltes/pdf/tehenvedelem_informaciok.pdf
 
Ha alkalmi adományokkal segítenéd a tehénvédelmet, akkor mindössze annyi a teendőd, hogy a linken található számlaszámra küldöd, a közleménybe pedig ezt írod: TEHÉNVÉDELEM.
 
Ha pedig kipróbálnád a tehénpásztor életet, akkor kérlek, írj nekünk üzenetet ide: [email protected]
Tedd meg az első lépést a kiterjesztett társadalmi felelősség felé, ahol nemcsak az embereket, hanem az állatok védelmet is támogatod.
 
KRISNA-VÖLGY – MBH BANK 10300002-10632279-49020014 közlemény: TEHÉNVÉDELEM
Hálásan köszönjük, bármilyen mértékű segítséged!🙏🏻