Hazatértek ételosztóink!

Fodor Ételosztás, Hírek

Hazatértek ételosztóink a törökországi Hatayából, ahol naponta több mint 1000 adag ételt osztottak ki a földrengés által leginkább sújtott régióban. Bhakta-Vatsala Dāsa (Szanyi-Karl Attila), az Ételt az Életért Alapítvány elnökének beszámolója szerint Törökország hatalmas kihívás előtt áll, hiszen a folyamatos utórengések miatt nagyon nehéz lesz újjáépíteni a régiót. Helyszíni tartózkodásuk alatt az egyik éjjel egy 5,1-es erősségű földrengést éltek át. A csapatot a DSV szállítmányozási cég török kollégái váltották az üstöknél, hiszen az Ételt az Életért nem titkolt célja, hogy professzionálisan megszervezze az ételosztást és mindig fenn is tartsa a szükséges helyszíneken, hosszú időn át.
 
Távozásuk után nem sokkal a Richter skála szerinti 6,4-es erősségű rengés rázta meg ismét Hatay tartományt, a kályha körül a kertben, ahol minden nap melegedtek és aludtak, egy újabb pusztítás történt, téglatörmelékek hullottak és további házak dőltek össze. Ezért alázatosan kérünk, hogy a helyi lakosságot tartsátok meg imáitokban!
 
Ha szeretnétek még támogatni a jövőbeni akciókat, megtehetitek:
-> a www.karitativ.hu oldalon át, közleményben „Törökország” megjelöléssel
-> vagy közvetlenül a törökországi Ételt az Életért Alapítvány honlapján keresztül: https://www.yasamicinyemek.org/en
 
Adód 2×1%-áról se feledkezzetek meg, hiszen ez Nektek nem kerül külön pénzbe, de hatalmas segítség az Ételt az Életért és a Krisna egyház munkájához.